
ΥΛΙΚΑ
• 3 πατάτες
• 100 γρ. φέτα τριμμένη
• 100 γρ. Gouda τριμμένο
• 100 γρ. Regato τριμμένο
• 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
• 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
• 1 πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
• 1 αυγό
• ½ κούπα γάλα
• αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τυλίγουμε τις πατάτες με αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί με λίγο νερό και τις ψήνουμε. Μόλις γίνουν, τις κόβουμε στη μέση, παίρνουμε τη σάρκα και την ανακατεύουμε με όλα τα υλικά. Τις γεμίζουμε και τις ψήνουμε για 10 λεπτά.Το φαγητό πράπει να ροδίσει.
ΠΗΓΗ: matzadoura.pblogs.gr.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου