Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

FACEBOOK

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με το Δ.Τ, από χθες Πέμπτη ο ραδιοφωνικός σταθμός Alpha 98.9 ανήκει και πάλι στον Δ. Κοντομηνά. Οι Γερμανοί του RTL Group πλέον ασχολούνται μόνο με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Nova – EΡΤ
Η εκδίκαση της υπόθεσης σχετικά με τα στιγμιότυπα των αγώνων της Superleague θα γίνει τον Ιανουάριο του 2010. Η Forthnet (nova) έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα και έτσι η ΕΡΤ θα συνεχίσει να μεταδίδει τα ποδοσφαιρικά στιγμιότυπα κατά το δοκούν. Ίσως βέβαια μέχρι το 2010 να τα βρουν εξωδικαστικά.

novasports
Συμπτωματικά, σήμερα η nova παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για το νέο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών της. Έχουμε λοιπόν, 10 κανάλια που φιλοξενούν πάνω από 50 διαφορετικά σπορ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τους εντός έδρας αγώνες των 14 ομάδων (εκτός ο ΟΣΦΠ και η Ξάνθη) της Superleague, Champions League, Europa League, Premiere League, Campionato, Campionnat, Brasileirao, Aperture, Euroleague, A1 Μπάσκετ και Βόλεϊ κ.α.

ΑLTER
Κάντε υπομονή μια εβδομάδα. Τι ζητάμε, μόνο 7 μέρες. Την άλλη Παρασκευή ξεκινά η νέα εκπομπή του Alter, ‘Ο τελευταίος πειρασμός’ (καμία σχέση με το φιλμ ή τον Καζαντζάκη). Στην παρουσίαση είναι η Νανά Παλαϊτσάκη και θα συναντά κάθε Παρασκευή στις 21.00 ανθρώπους που η ζωή τους επιφύλασσε “μετωπικές” συγκρούσεις. Καλά κλαψ από μας.

Υπάρχει και αυτό
Γκρινιάζουμε ασταμάτητα για την Αθλητική Κυριακή, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει Μπεν Χουρ. Η μεγάλη της διάρκεια και οι αναλύσεις επί αναλύσεων από “ειδικούς” κουράζει αφόρητα τους τηλεθεατές που πρέπει να ξενυχτήσουν για να δουν τα γκολ της αγωνιστικής. Και οι περισσότεροι από μας ενδιαφερόμαστε μόνο για τη Superleague.
Διαβάστε και την άποψη ενός φιλάθλου ομάδας της Β’ Εθνικής:
‘Αποτελεί πάγιο αίτημα των ομάδων της Β’ Εθνικής και των οπαδών τους, η μετάδοση των στιγμιοτύπων από την Αθλητική Κυριακή σε ώρα που να μπορούν να τα παρακολουθήσουν και απλοί άνθρωποι… Γιατί μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, μόνο… βαμπίρ μπορούν να παραμείνουν συντονισμένα στους δέκτες τους για να μπορέσουν να δουν τι… διάολο έγινε στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα της χώρας, το οποίο η κρατική τηλεόραση έχει περιορίσει σε μια… γωνιά του προγράμματος της Αθλητικής Κυριακής’.

ALPHA
Μες της τρελή χαρά. Κάθε ΣΚ (10 το πρωί) στον Alpha από τις 26 Σεπτεμβρίου. Οικοδέσποινα παραμένει η Ναταλία Γερμανού ενώ στην παρέα θα βρούμε τους Σίσσυ Χρηστίδου, Θέμη Γεωργαντά και Σάββα Πούμπουρα.

Πάμε Πακέτο
Oh No! Δυστυχώς η εκπομπή που όλοι, εκτός από εμάς, αγαπάτε, επανέρχεται την 1η Οκτ. στις 21.00 στον ALPHA. Τα πακέτα συνεχίζει να μοιράζει για 5η χρονιά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Μπόνους: Στο πρώτο επεισόδιο, ο αποστολέας του πακέτου είναι η Ζωζώ (μία είναι η Ζωζώ).

Μανιφέστο για το Ίντερνετ
Πως λειτουργεί σήμερα η δημοσιογραφία. 17 διακηρύξεις. Εδώ στα αγγλικά και εδώ στα ελληνικά. Διαβάστε.

MEGA
Μια από τις νέες σειρές του Mega που θα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο, ονομάζεται ‘Παιδική Χαρά’ και πρωταγωνιστούν οι Ρένια Λουϊζίδου και Κώστας Κόκλας.
Με λίγα λόγια ‘Ζουν ανάμεσα μας…Η Ρένια και ο Κώστας είναι οι γονείς της διπλανής πόρτας. Οι ήρωες γονείς της σύγχρονης εποχής που πρέπει να τα βγάλουν πέρα με την ξέφρενη καθημερινότητα μεγαλώνοντας τρία αγόρια ηλικίας, 8, 12 και 15 ετών’.

Facebook
Δείτε πιο κάτω το τοπ-10 χωρών με τους περισσότερους χρήστες. Η Ελλάδα έχει λίγο πάνω από 1,8 εκατ.
1. ΗΠΑ 85 εκατ.
2. Μ. Βρετανία 20 εκατ.
3. Τουρκία 13 εκατ.
4. Καναδάς 12,5 εκατ.
5. Γαλλία 12 εκατ.
6. Ιταλία 11,5 εκατ.
7. Ινδονησία 9,3 εκατ.
8. Ισπανία 6,6 εκατ.
9. Αυστραλία 6,4 εκατ.
10. Αργεντινή 6 εκατ.
‘I would rather have a prostate exam on live television by a guy with very cold hands than have a Facebook page’, δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνι.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και ‘Ρεύμα παγώνει τη Ν.Δ’. Κλείστε την πόρτα.

Μπάλα
Σάββατο
Σκάι 16.45, Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης
novasports1 16.45, Καβάλα – Ατρόμητος
novasports1 19.00, Ηρακλής - Λάρισα
Κυριακή
ΝΕΤ 16.45, Skoda Ξάνθη – Πανθρακικός
novasports1 16.45, Πας Γιάννινα – ΑΕΚ
novasports2 16.45, Λεβαδειακός - Εργοτέλης
novasports1 19.00 , Παναθηναϊκός – Άρης
novasports1 21.15, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

DVD και CD του σαββατοκύριακου

Έθνος (Κυριακή) - Open Range (Κέβιν Κόστνερ)

Έθνος (Κυριακή) - CD με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη

Βήμα (Κυριακή) - Jaws 2

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) - CD με τραγούδια του Αντώνη Ρέμμου

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) - Επεισόδια Friends

Real News (Κυριακή) - Εγκυκλοπαίδεια

Real News (Κυριακή) - Ασύλληπτοι Απατεώνες (Τζάκι Τσαν)

Real News (Κυριακή) - CD με τραγούδια της Δέσποινας Βανδή

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) - Bitter Moon

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) - CD με τραγούδια των αδερφών Κατσιμίχα

Καθημερινή (Κυριακή) - Αγκάθα Κρίστι (Miss Marple DVD)

Καθημερινή (Κυριακή) - Χοσέ Καρέρας (CD)

Νέα (Σάββατο) - Μέρες του ‘36 (Αγγελόπουλος)

Ραδιόφωνο
Το διάστημα 17 Αυγούστου με 13 Σεπτεμβρίου, ο Σκάι ήταν όπως πάντα στην κορυφή με 11,4% (μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών). Ακολούθησαν, Ρυθμός με 9,2%, NovaΣπορ FM με 8,6%, ΕΡΑ Σπορ με 7,1%, Kiss FM με 7%, Λάμψη και Derti με 6,6%.
Ακόμα, o Best είχε 4,1%, ο Arrena 0,8%, το Kosmos 4,6%, o Εν Λευκώ 3,3%, ο Nitro 3,4%, o Real 4,1%, o Sentra 2,5%. Με στοιχεία από την Focus/Bari.

Μπάσκετ
Σήμερα Παρασκευή στις 19.30 ο αγώνας που οδηγεί στην τετράδα (απέναντι στην Ισπανία). Ελλάδα - Τουρκία στις 19.15 από τη ΝΕΤ. Στο Twitter ακολουθείστε εδώ.

Στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με το Δ.Τ, σε λίγες μέρες ο Άρης θα έχει το δικό του ραδιόφωνο. Ονομάζεται ΑΡΗΣ FM 92,8 και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ομίλου Τουρώνη (STAR FM, HEART FM, STAR FM Χαλκιδικής) με τον επίσημο Άρη.

ΠΗΓΗ:www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: