Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Κύκνειο άσμα

Ένα κύκνος επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά 32χρονο λουόμενο σε ποτάμι της Ρίγας στη Λετονία με αποτέλεσμα να πνιγεί. Γλύτωσε με τραύματα η σύζυγός του. Ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο κύκνος προστάτευε τη φωλιά του















Με έναν περίεργο τρόπο έχασε τη ζωή του 32χρονος άνδρας στην πρωτεύουσα της Λετονίας, Ρίγα, καθώς δέχτηκε άγρια επίθεση στο κεφάλι από κύκνο. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Βαλτικής BNS, επικαλούμενο τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της χώρας, ο άτυχος άνδρας είχε βγει για βόλτα και κολύμπι με την έγκυο σύζυγό του και χωρίς να προκαλέσουν τον κύκνο, ήρθαν αντιμέτωποι με την μανία του, που στοίχισε τη ζωή στον 32χρονο.
Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές αυτόπτων μαρτύρων, ο άντρας μαζί με την έγκυο σύζυγό του είχαν πάει για κολύμπι στον ποταμό Νταουγκάβα στην περιοχή Σαρκανταουγκάβα. Ο κύκνος, που σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να προστάτευε παρακείμενη φωλιά, αρχικά επιτέθηκε στη σύζυγο την οποία προσπάθησε να προστατεύσει ο 32χρονος άντρας, με αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνος την επίθεση.
Η γυναίκα κατάφερε να βγει στην ακτή, αλλά ο άντρας -τα στοιχεία του οποίου ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά- πνίγηκε, διότι ο κύκνος κατάφερε να τον τραυματίσει στο κεφάλι.
Από την αρχή του Ιουλίου, στη Λετονία έχουν πνιγεί τουλάχιστον 40 άτομα, καθώς πλήθος κόσμου συρρέει στα πολυάριθμα ποτάμια, λίμνες και ακτές της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κλίμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα. Οι αρμόδιες αρχές απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, καθώς "σχεδόν κάθε μέρα συμβαίνει και ένα τραγικό δυστύχημα στο νερό", δηλώνουν οι αστυνομικές αρχές της χώρας.

ΠΗΓΗ: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: