Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Παναγιώτης Γιαννάκης: Παρελθόν για τον Ολυμπιακό


Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ, η οποία ευχαριστεί τον Έλληνα τεχνικό για την προσφορά του.
Το κλίμα ήταν βαρύ για τον Νικαιώτη τεχνικό, ο οποίος γνώρισε την αμφισβήτηση στον υπέρτατο βαθμό, παρά το γεγονός ότι επί των ημερών του ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη για τα δυόμισι χρόνια συνεργασίαs μαζί του, ως προπονητή της ομάδας μας.
Κατά την περίοδο της θητείας του, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, έλαβε μέρος μετά από απουσία 10 ετών σε δύο συνεχόμενα φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα και μάλιστα φέτος, μετά από 13 χρόνια, συμμετείχε στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καταξιωμένης πορείας του στο χώρο του μπάσκετ".
Ο Γιαννάκης έμεινε 2.5 χρόνια στον Ολυμπιακό, αντικατέστησε τον Πίνι Γκέρσον και επί των ημερών του, ο Ολυμπιακός, κατάφερε να κατακτήσει ένα τίτλο μετά από οκτώ χρόνια (το Κύπελλο Ελλάδος της φετινής σεζόν) να επιστρέψει στην ελίτ της Ευρωλίγκας παίζοντας σε φάιναλ-φορ μετά από μια δεκαετία.
Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη αναζωπύρωσε την φιλολογία για τον διάδοχο του Γιαννάκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η περίπτωση Πέσιτς "παγώνει" κι ο Ολυμπιακός μοιάζει να βρίσκεται ανάμεσα σε δυο επιλογές.
Η μία είναι του Έτορε Μεσίνα, ο οποίος έστω κι αν έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαθέσιμος. Μπορεί, δηλαδή, να αποχωρήσει από τη "βασίλισσα" και να συνεχίσει (με τους ίδιους οικονομικούς όρους) στον Ολυμπιακό. Κι η άλλη εκείνη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, η περίπτωση του οποίου συσχετίζεται άμεσα με την υπόθεση Σπανούλη, καθώς διαθέτουν κοινό μάνατζερ. Ο "Ντούντα" έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα δημοσιογράφων από το Βελιγράδι τον τελευταίο καιρό εκδηλώνει τη δυσαρέσκειά του για αρκετές ενέργειες της ομοσπονδίας. Και κάποιοι, μάλιστα, ανακαλύπτουν "πρόσχημα του Ντούντα" να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: