Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό


Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσαν τα χέρια και έγινε το μεγάλο... deal! Ο Πειραιώτης εφοπλιστής με 50 εκατομμύρια ευρώ παίρνει στα χέρια του το 67% των μετοχών, ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει πρόεδρος.

Είναι πλέον οριστικό. Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα στην ιστορία του και μπαίνει στην εποχη Μαρινάκη. Ο Πειραιώτης εφοπλιστής συμφώνησε με τον Σωκράτη Κόκκαλη και μετά από Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 50 εκατομμυρίων ευρώ, θα γίνει κάτοχος του 67% των μετοχών της ΠΑΕ. To μεγάλο κόλπο επετεύχθη και πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ή για να το πούμε αλλιώς, δεν ανήκει πλέον στον Σωκράτη Κόκκαλη, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.

Παρόλα αυτά, έπειτα από κοινή απόφαση των δύο ανδρών, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου, προκειμένου να οδηγήσει με την εμπειρία του την ομάδα ξανά προς την κορυφή.

"Για το καλό του Ολυμπιακού"

Μετά το τέλος της συνάντησης που κράτησε περίπου 4 ώρες, οι δύο άνδρες μίλησαν στους δημοσιογράφους, με πρώτο τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος: "Επετεύχθη η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από δω και πέρα η ΠΑΕ ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει ότι διεκδικούσε αυτά τα χρόνια. Είναι μια συνεργασία η οποία έχει βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος υποσχέθηκε λαμπρό μέλλον: "Όπως σας είπε και ο πρόεδρος που παραμένει πρόεδρος, ότι είπαμε και κάναμε, το καναμε για το καλό, για το μέλλον, για την προοπτική και για την ελπίδα. Στο κοντινό μέλλον έχουμε πολλά να πούμε. Η συμφωνία αυτή είναι ότι καλύτερο έρχεται τα επόμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό".

Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, είχαν συγκεντρωθεί κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που αποθέωσαν τους δύο άνδρες και ιδιαίτερα τον Σωκράτη Κόκκαλη, που πήρε την μεγάλη απόφαση να δώσει την ΠΑΕ, μετά από περίπου 20 χρόνια, γεμάτα τίτλους και χαρές.

Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει το 67% της ΠΑΕ, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα κρατήσει το 11%, ο Λαυρεντιάδης έχει 10% όσο και ο Ερασιτέχνης και το υπόλοιπο 2% ανήκει σε μικρομετόχους.

Αναλαμβάνουν Κομινάκης, Καραχάλιος

Η στελέχωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ από ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη θα ξεκινήσει την Δευτέρα. Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Κομινάκης και ο Νίκος Καραχάλιος θα μπουν την επόμενη Δευτέρα στην ΠΑΕ. Ο πρώτος είναι πρόεδρος της Wind, ενώ δεύτερος ήταν πρώην επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και θα αναλάβει χρέη διευθυντή επικοινωνίας.

Στο μεταξύ, επιστρέφει στην ΠΑΕ ο Γιώργος Λούβαρης, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προσέγγιση του Σωκράτη Κόκκαλη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ουσιαστικά γεφύρωσε το... χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Από τα τωρινά στελέχη της ΠΑΕ θα μείνουν προς το παρόν μόνο όσοι εργάζονται στο τμήμα εισιτηρίων, ενώ αν και είναι νωρίς να μιλάμε για συγκεκριμένα πρόσωπα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το όνομα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς υπάρχει στο μυαλό του Μαρινάκη, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Νίκο Βαμβακούλα να αναλαμβάνει ειδικό ρόλο στην ομάδα.

Είνα γεγονός πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αλλάξει ριζικά από θέμα προσώπων, ενώ και ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει πρόεδρος για το μεταβατικό στάδιο και όχι για παραπάνω από έναν χρόνο. Ίσως ένας από τους λόγους είναι για να τελειώσει την... δουλειά του στον Ολυμπιακό με πρωτάθλημα, ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας.

Ανακοίνωσε Μιραλάς, Επστάιν

Την ίδια μέρα που η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ αλλάζει χέρια, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο μεταγραφών. Ο λόγος για τους Κέβιν Μιραλάς και Ντένις Επστάιν.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και την Παρασκευή ανακοινώθηκε ο μονοετής δανεισμός του από την Σεντ Ετιέν.

Από την άλλη, ο Ντένις Επστάιν, έμεινε την Παρασκευή το μεσημέρι ελεύθερος από τον Ηρακλή και μετά από λίγη ώρα ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πειραιώτες.

Ο 24χρονος άσος, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του "Γηραιού", υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους "ερυθρολεύκους" και άπαντες στο μεγάλο Λιμάνι ελπίζουν να είναι μια λύση πολυτελείας για την αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής.

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γερμανού ποδοσφαιριστή Ντένις Επστάιν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας".


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: