Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΡΟΤΟΣΑΛΑΤΑ





ΥΛΙΚΑ:

3 μικρά καρότα
1 πράσινο μήλο
½ κούπα τριμμένο καρύδι
3 κουταλιές σούπας μαύρη σταφίδα
χυμός ενός πορτοκαλιού
ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τρίβουμε τα καρότα και το μήλο. Προσθέτουμε τα καρύδια, τις μαύρες σταφίδες και το ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά) και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το χυμό ενός πορτοκαλιού. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: