Σελίδες
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
ο καιρός
Παρασκευή 14 Μαΐου 2010
ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΡΟΤΟΣΑΛΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ:
3 μικρά καρότα
1 πράσινο μήλο
½ κούπα τριμμένο καρύδι
3 κουταλιές σούπας μαύρη σταφίδα
χυμός ενός πορτοκαλιού
ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τρίβουμε τα καρότα και το μήλο. Προσθέτουμε τα καρύδια, τις μαύρες σταφίδες και το ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά) και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το χυμό ενός πορτοκαλιού. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου