Σελίδες
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
ο καιρός
Σάββατο 29 Μαΐου 2010
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
Υλικά:
•4 σνίτσελ από κοτόπουλο στήθος
•1 φλιτζάνι γαλέτα
•1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
•1 κουταλιά της σούπας ξερό βασιλικό
•1 αυγό
•1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
•2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Οδηγίες συνταγής:
Σ' ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε τη γαλέτα, την παρμεζάνα και τον βασιλικό.
Σ' ένα άλλο μπολ χτυπάμε το αυγό.
Βουτάμε τα φιλέτα στο αυγό και εν συνεχεία τα καλύπτουμε με το μείγμα γαλέτας, βασιλικού, παρμεζάνας.
Σ' ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο με το λάδι. Τηγανίζουμε τα σνίτσελ για 5 λεπτά περίπου από την κάθε πλευρά, μέχρι να κάνουν μια τραγανή κρούστα.
Τα αφήνουμε να στραγγίξουν για 5 λεπτά σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.
•Διάρκεια: 25 λεπτά
ΠΗΓΗ: www.lovecooking.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου