Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πρωθυπουργός: Η κλήση σας Προωθείται....


Φραγή εισερχόμενων κλήσεων φαίνεται να είχε το σταθερό τηλέφωνο του Πρωθυπουργού στο σπίτι του στο Καστρί. Η φραγή κράτησε επτά ολόκληρες ημέρες. Το θέμα έγινε γνωστό στο περιθώριο της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens όταν βουλευτές που συμμετείχαν στην εξεταστική ανέφεραν στον διευθύνον σύμβουλο του ΟΤΕ κ Βουρλούμη το περιστατικό.
Ο κ Βουρλούμης αρχικά δήλωσε άγνοια, έσπευσε όμως να επικοινωνήσει με τον γενικό διευθυντή περιφερειών του ΟΤΕ για να μάθει από πρώτο χέρι τι ακριβώς συνέβη με το τηλέφωνο του κ Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τον κ Βουρλούμη η τηλεφωνική γραμμή του πρωθυπουργού είχε φραγή εισερχομένων κλήσεων λόγω τεχνικού προβλήματος και λανθασμένης πληκτρολόγησης, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχει δόλος.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου και ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος δήλωσαν πως δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του κ. Βουρλούμη καθώς και ότι δεν ήταν ενήμερος για το θέμα, επισήμαναν μάλιστα ότι μέχρι σήμερα ποτέ δεν έχει διακοπεί τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού εξαιτίας της διακοπής της βουλευτικής του ατέλειας. Το λογικό είπαν, θα ήταν να διακοπούν οι εξερχόμενες και όχι οι εισερχόμενες κλήσεις.
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το πρόβλημα, να έχει δημιουργηθεί από κάποιους που ήθελαν να μπλοκάρουν το τηλέφωνο του πρωθυπουργού.
Ο κ. Βουρλούμης εξετάστηκε κατ' αντιπαράθεση και με το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Πραις Γουότερ Χάουζ κ. Ψάλτη σχετικά με τον κοστολογικό έλεγχο που διενέργησε η εταιρεία το 2005 για αν ζημιώθηκε ο ΟΤΕ με τις συμβάσεις που είχε με τη Siemens.

Δεν υπάρχουν σχόλια: