Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος βάζει φωτιά στα γήπεδα..


Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος η οποία περιλαμβάνει 968 φυσικά πρόσωπα που έχουν καταθέσει ποσά μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ σε Τράπεζα της Μαλαισίας , θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Πολλοί είναι και οι αθλητές που βρίσκονται στην λίστα της Τράπεζας και γι αυτό το λόγο θα ενημερωθεί και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού.
Η έρευνα της τράπεζας είναι πολύ πιθανό να αφορά το αδίκημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που φαίνεται να έχει τελεστεί το διάστημα 2005-2008. Μεγάλο μέρος του ποσού που έχει βγει στην Μαλαισία φαίνεται να προέρχεται και από το στοίχημα.
Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής έχει αντιδράσει άμεσα ζητώντας να πάρει άμεσα στα χ΄ρια του την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, για να την στείλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ώστε να διερευνηθεί αν η υπόθεση μπορεί να συσχετιστεί με την υπόθεση των 27 ύποπτων αγώνων που απέστειλε η UEFA στην ΕΠΟ σε μορφή φακέλων, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης. Ο εισαγγελέας από την πλευρά του, καλείται να διερευνήσει αν πέραν από ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, προκύπτουν στοιχεία και για τέλεση αδικημάτων περί παράνομου στοιχήματος και στησίματος αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: