Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Νέα στοιχεία για την Αντιτρομοκρατική από τη γιάφκα της Κυψέλης


Η ανακάλυψη της γιάφκας στην Κυψέλη, άνοιξε για την Αντιτρομοκρατική νέο κύκλο υπόπτων αφού ήρθαν στο φως και  νέα αποτυπώματα.  Άλλο ένα άτομο τουλάχιστον μπαίνει στη λίστα του επιτελείου της ΕΥΠ, καθώς βρέθηκαν αποτυπώματά του στα σπίτια των έξι συλληφθέντων για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα».
Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση στων αποτυπωμάτων, αφού έχει εξεταστεί ένα πολύ μικρό ποσοστό από το υλικό που έχει συλλεχθεί και συνεχώς νέο υλικό προστίθεται στο ήδη υπάρχον.
Στόχος της Αντιτρομοκρατικής για της επόμενες μέρες είναι η προσαγωγή όσων έχει εκδοθεί εναντίον τους ένταλμα σύλληψης για να ανοίξει στη συνέχεια ο κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό και άλλων υπόπτων, τα στοιχεία ων οποίων θα προκύψουν από τη διερεύνηση της κεντρικής γιάφκας του «Ε.Α».
Στην Αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ ερευνούν ληστείες που έχουν γίνει την περίοδο 2004-2007 στην Θεσσαλονίκη και στις οποίες συμμετείχε γνωστός αντιεξουσιαστής που δρα στην συμπρωτεύουσα και ήδη κρατείται από τις αρχές για ποινικό αδίκημα αλλά και άλλος ένα δραπέτης, ο οποίος διαφεύγει τη σύλληψη. Οι Υπηρεσίες συνεχίζουν να παρακολουθούν τα τηλέφωνα των ανθρώπων που θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Εξετάζουν επίσης με ιδιαίτερη προσοχή τις διαδρομές που έχουν ακολουθήσει τα όπλα των τρομοκρατών, καθώς θεωρούν δεδομένο πλέον ότι το αντάρτικο πόλης προμηθεύτηκε μέρος του οπλισμού του από ποινικούς κρατουμένους.    

By Elf    

Δεν υπάρχουν σχόλια: