Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

"Λιοντάρια" οι "Μικροί"

Με τον Γιώργο Γεωργιάδη να επιστρέφει ως προπονητής στην Αγγλία όπου αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην Νιούκαστλ και να κάνει....ματ από τον πάγκο, η Εθνική Ελπίδων κατόρθωσε να κάνει το πλέον αποφαστικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2011.

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων ανέλαβε για ένα παιχνίδι την καθοδήγηση των Ελπίδων και κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές με παίκτες που πλέον έχουν παραστάσεις και από την Εθνική Ανδρών(Παπασταθόπουλος, Κουτσιανικούλης), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πέτυχε σπουδαία νίκη με την οποία πλέον χρειάζεται ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τα Σκόπια εκτός έδρας στις 4 Σεπτεμβρίου ώστε να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο του.

Υπενθυμίζεται ότι στους αγώνες μπαράζ προκρίνονται οι δέκα νικητές των ομίλων και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι στη βαθμολογία.

Μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα της Εθνικής Ελπίδων στην Αγγλία, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης έκανε την εξής δήλωση:"Ηταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη σε αυτές τις ηλικίες. Τα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια.

Εκμεταλλευθήκαμε τις ευκαιρίες που κάναμε, ενώ δεν κινδυνέψαμε καθόλου από τους αντιπάλους. Εχουμε ένα αγώνα ακόμα στα Σκόπια και θα επιδιώξουμε κι εκεί να πάρουμε τη νίκη. Τώρα μπορούμε να χαρούμε για τη μεγάλη επιτυχία, όμως οφείλουμε να παραμείνουμε σοβαροί γιατί δεν έχουμε προκριθεί ακόμα. Αυτή η γενιά έχει μέλλον και πιστεύω ότι το ταξίδι θα συνεχιστεί.

Τα παιδιά έχουν σημαντικές εμπειρίες, πολλοί έχουν παίξει σε τελικές φάσεις με την Εθνική Νέων και έχουν τις δυνατότητες να πάνε πιο ψηλά». Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, είπε:"Ηταν μια σημαντική νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Το γκολ ήταν σημαντική στιγμή για μένα, όμως χαίρομαι περισσότερο για τη νίκη μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα πάμε για τη νίκη στα Σκόπια".

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ανέφερε:"Αποδείξαμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ημασταν καλύτεροι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του ματς. Αυτή η εθνική έχει κάτι το ιδιαίτερο και αξίζει να πάει στα τελικά. Συγχαρητήρια σε όλους. Εχουμε χαρακτήρα νικητή". Η αποστολή επιστρέφει την Πέμπτη το απόγευμα στην Αθήνα.

πηγή:www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: