Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!!!!!!!!

<<Πληρώναμε στην Ελλάδα για 2 λόγους: Με την Ελλάδα υπήρχαν πολύ μακροχρόνιες προγραμματικές συμφωνίες και στον τομέα των τηλεποικινωνιών οι τιμές μειώνονται κάθε 3-4 χρόνια στο μισό. Οι Έλληνες όμως δεν επαναδιαπραγματεύονταν και δεν ζητούσαν μείωση των τιμών στο βαθμό που βτο επέβαλλε η αγορά. Από την άλλη θέλαμε να κερδίζουμε νέα συμβόλαια και αυτό το πετυχαίναμε με πληρωμές....>>.
Τάδε έφη Ράινερ Πέτερ Νιντλ, σε κατάθεση στην Γερμανίδα ανακρίτρια.
 Σκιαγραφείται μια δεκαετία βαθιάς και νοσηρής διαπλοκής, ένα οχετό διαφθοράς, που διαπότισε σχεδόν όλα τα κλιμάκια της πολιτικής πυραμίδας  και τις απολήξεις τους στην  διοικητική <<πυραμίδα>> του δημόσιου τομέα.
Οι μίζες στις ελληνικές τηλεπικοινωνίες και στις μεταφορές (ΟΤΕ, ΟΣΕ) από τις αρχές της δεκαετίας του  1980, την εναλλαγή των κυβερνήσεων το 1989-90 που ετεροκαθόριζαν τους όρους επιρροής και ανταγωνισμού, την κυβέρνηση <<εθνικής ενότητας>>, την κυβέρνηση Μητσοτάκη, την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ το 1993, την κυβέρνηση Σημίτη  και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέχρι και τις τελευταίες κυβερνήσεις Καραμανλή....
Για τα Golden Boys και τα χρυσοπληρωμένα μεγαλοστελέχη ιδιωτικών κολοσσών, που με κουμπαριές και φιλίες με κρατικούς και κυβερνητικούς παράγοντες διασφαλίζουν τη συνέχιση των σκανδαλωδών συμβάσεων σε βάρος του Δημοσίου.
Ο Ρίχαρντ Σίκατσεκ, ο εντεταλμένος για τις πληρωμές της εταιρείας, τους έκανε όλους ρόμπα αποδεικνύοντας ότι η μητρική γνώριζε τα πάντα γύρω από το χορό της μίζας και τον ενθάρρυνε, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες.
Τέλος η ελληνική Δικαιοσύνη γίνεται κυριολεκτικά <<ρόμπα>> καθώς από το 2006 που έσκασε η υπόθεση μέχρι και σήμερα, μόνο λίγα αποκόμματα εφημερίδων και ελάχιστες μη ουσιώδεις καταθέσεις των λίγων μαρτύρων που εξετάστηκαν στην Γερμανία, αποτελούν τη δικογραφία με την οποία θα διωχθούν γύρω στα 40 άτομα, που φέρονται ω αναμεμειγμένα στις ελληνικές μίζες. Χώρια ότι κάποιοι αρχιμιζαδόροι το έσκασαν νύχτα για Γερμανία και Αργεντινή πριν το τότε Υπυργείο Εξωτερικών μυριστεί τι θα έκαναν.
Όταν το ήξερε όλος ο ελληνικος λαος.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: