Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι Εθνικές Ομάδες 32 χωρών προετοιμάζονται σιγά σιγά, ώστε το καλοκαίρι να είναι έτοιμοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα είναι μια πρόκληση για όλους.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των ξένων αποστολών είναι η βία και ο τρόμος που σκορπούν οι συμμορίες στις πόλεις της χώρας. Με το σκεπτικό αυτό κάποιες Ομοσπονδίες παίρνουν ήδη τα μέτρα τους.. Πρώτοι και καλύτεροι οι Γερμανοί, που μαζί με την ομάδα θα βάλουν στο αεροπλάνο και άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας, κοινώς σωματοφύλακες, οι οποίοι θα είναι οπλισμένοι.
Το ίδιο θα κάνουν και οι Ιταλοί, αλλά όπως έγινε γνωστό, δεν θα είναι οπλισμένοι. Η Αυστραλία επίσης βρήκε έναν εξυπηρετικό τρόπο: συμφώνησε με εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας στη Νότιο Αφρική ώστε να αναλάβει την προστασία της αποστολής της. Με το σκεπτικό ότι σαν ντόπιοι όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν για τις κακοτοπιές!!!!!
Η λογική λέει ότι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των τριών και άλλες ομάδες, αφού δεν υπάρχει λόγος για ρίσκα. Με τους φιλάθλους όμως που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα τι γίνεται? Η μόνη λύση είναι να μένουν στα ξενοδοχεία τους και να μετακινούνται μόνο από και προς τα στάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: