Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΒΡΕΣ ΠΟΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...

Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να γίνεται από εδώ και στο έξης η επιλογή του προφυλακτικού. Μελέτες έδειξαν ότι η χρήση λάθος προφυλακτικού μπορεί να καταστρέψει εντελώς την ερωτική επαφή, αλλά και να οδηγήσει στο σεξ χωρίς προφυλάξεις και στις λοιμώξεις του πέους!
Ομάδα επιστημόνων από το Κολέγιο Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, πραγματοποίησαν μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν 436 συστηματικοί χρήστες προφυλακτικών, για να διαπιστώσουν τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν τα προφυλακτικά όταν δεν εφαρμόζουν καλά στο πέος.
Οι εθελοντές, που είχαν ηλικία άνω των 18 ετών, συμπλήρωσαν στο διαδίκτυο ειδικά ερωτηματολόγια και οι ερευνητές ανέλυσαν στην συνέχεια τις απαντήσεις τους. Αρχικά συμπέραναν ότι ένας στους δύο άντρες (το 44,7%) διάλεγαν λάθος προφυλακτικά, με συνεπεία να ταλαιπωρούνται κατά τη διάρκεια του σεξ...
Όι άνδρες που χρησιμοποιούσαν λάθος προφυλακτικό, σε σύγκριση με αυτούς που χρησιμοποιούσαν το σωστό, είχαν:
- 2,6 φορές περισσότερες πιθανότητες να τους σπάσει το προφυλακτικό κατα την διάρκεια του σεξ,
- 2,7 φορές περισσότερες πιθανότητες να τους γλιστρήσει το προφυλακτικό,
- 2,3 φορές περισσότερες πιθανότητες να δυσκολευτούν να έρθουν σε οργασμό,
- 5 φορές περισσότερες πιθανότητες να υποστούν ερεθισμό του πέους
- 2,4 φορές περισσότερες πιθανότητες να μην ευχαριστηθούν το σεξ
- 2 φορές περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν πρόβλημα στύσης
- 2,3 φορές περισσότερες πιθανότητες να «χάσουν» στην πορεία της σεξουαλικής επαφής την στύση τους
- 2 φορές περισσότερες πιθανότητες να βγάλουν τελικά το προφυλακτικό, για να ευχαριστηθούν το σεξ.
Συνεπακόλουθο όλων αυτών είναι ότι και οι σύντροφοί τους δεν απολάμβαναν το σεξ με τους συντρόφους τους, με συνέπεια εκείνες να έχουν 1.9 φορές περισσότερες πιθανότητες να δυσκολευτούν να έρθουν σε οργασμό και 1,6 φορές περισσότερες να μην ευχαριστηθούν το σεξ.
Οι ερευνητές αναφέρουν στην επιθεώρηση «Sexually Transmitted Inflections» , ότι τα ευρήματα τους σε απόλυτους αριθμούς σημαίνουν ότι από τους 436 εθελοντές οι 195 αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα προφυλακτικά που διαλέγουν.
Από τους 195, οι 120 είπαν πως δεν απολαμβάνουν το σεξ, οι 57 παραδέχτηκαν ότι πλήττεται και η ικανοποίησης της συντρόφου τους, οι 34 ότι έβγαλαν το προφυλακτικό για να ικανοποιηθούν και οι 18 είπαν πως έσπασε στην διάρκεια του σεξ.
Οι ειδικοί προτείνουν στους άνδρες να δοκιμάζουν πολλά διαφορετικά προφυλακτικά έως ότου βρουν αυτό που τους ταιριάζει...

By Elf

Δεν υπάρχουν σχόλια: