Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Περιπολικά πολυτελείας

Ίσως η πιο ενοχλητική στιγμή στο δρόμο να είναι όταν αντιλαμβανόμαστε την παρουσία κάποιου περιπολικού. Το σάλιο κατεβαίνει με πολύ αργό ρυθμό από το λαιμό και παρακαλάμε να μην μας κάνει νόημα για να σταματήσουμε δεξιά. Ποια θα ήταν η αντίδρασή σας όμως, αν συναντούσατε περιπολικά σαν και αυτά που ακολουθούν;


Lamborghini- Gallardo





Μετά την Ferrari και την Spyker η εταιρία που θα δει μοντέλο της να υπηρετεί το νόμο είναι η Lamborghini. Το εντυπωσιακό και εκρηκτικό Gallardo μετά από την “σύλληψη” χιλιάδων θαυμαστών, θα κάνει περιπολίες στην πόλη της Μπολόνια και της Ρώμης. Φυσικά, θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάποιων δοκιμών, οπότε οι δράστες δεν θα χουν τη “χαρά” να κάνουν την “βόλτα” τους στο αστυνομικό τμήμα με το πανάκριβο περιπολικό.

Porsche-911

Ένας καλός λόγος για να γίνει κάποιος Γερμανός πολίτης αστυνομικός είναι η Porsche 911. Το δημοφιλές αυτοκίνητο θα ήταν το ιδανικό μέσο για την μεταφορά των “κακών”, αν είχε χώρο. Παρόλα αυτά, οι βόλτες του στην αούτομπανκ θα αποτελέσουν κάτι παραπάνω από ένα συνηθισμένο πέρασμα περιπολικού.





Mitsubishi- Evo

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η αίγλη και η δύναμη του τελευταίου Evo κοσμεί τους δρόμους του Γιορκ Σάιρ. Όπως είναι γνωστό οι Ιάπωνες γνωρίζουν πολύ καλά να κατασκευάζουν γρήγορα μοτέρ, αλλά και οι Άγγλοι είναι ειδήμονες στην μετατροπή των αυτοκινήτων. Τι καλύτερος συνδυασμός λοιπόν για την πάταξη του εγκλήματος; Βέβαια εγώ αν ήμουν αστυνομικός δεν θα έβαζα στο σαλόνι μου τον κάθε εγκληματία. Υπάρχουν κ άλλα περιπολικά γι' αυτή τη δουλειά.

Mazda- RX 8

Μία παραδοσιακή χώρα που προτιμά τα γρήγορα αυτοκίνητα για περιπολικά είναι η Ιαπωνία. Στο παρελθόν αυτοκίνητα όπως τo Honda (Acura) NSX, Nissan Skyline αλλά και το Mitsubishi GTO (3000 GT) χρησιμοποίησαν τα... άλογα τους για την εξάλειψη της εγκληματικότητας. Τώρα, ο διάδοχος του RX-7, το RX- 8 “φοράει” την αστυνομική του στολή και είναι έτοιμο να έρθει αντιμέτωπο με τις περιβόητες και επικίνδυνες συμμορίες.

Jaguar- XF

Μετά το Evo και το Jaguar XF αποτελεί το νέο κόνσεπτ των Βρετανικών Αρχών. Ο κινητήρας χωρητικότητας 3 λίτρων ξεδιπλώνει τα 278 άλογα στο δρόμο. Ένας καλός λόγος για να... παρακαλάνε οι αστυνομικοί για καταδίωξη. Αν αναλογιστεί κανείς την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει ένα αμάξι του βεληνεκούς της Jaguar, τότε σίγουρα τα όργανα θα κάνουν και υπερωρίες.


Μustang- GT

Η αμερικανική αστυνομία επενδύει σε ένα μοντέλο που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του. Το Mustang GT μπορεί να εγγυηθεί ότι οι καταδιώξεις στους αχανείς αυτοκινητοδρόμους της Αμερικής θα είναι σίγουρα διαφορετικές ενώ οι εγκληματίες με δυσκολία θα θέλουν να πέσουν πάνω τους προκειμένου να μην το χαλάσουν.


Porsche- Cayenne

Αν δείτε Ρώσους αστυνομικούς να κυκλοφορούν με Porsche Cayenne στους δρόμους της Μόσχας, μην εκπλαγείτε. Πάνε οι εποχές που τα “λατρευτά” μας Lada ήταν τα Top περιπολικά, εκσυγχρονισμός και Cayenne βάζουν τέλος στον παρωχημένο τρόπο αντιμετώπισης του εγκλήματος.


Holden VE Commodore

Μια θυγατρική εταιρία της General Motors, η Holden είναι αυτή που δραστηριοποιείται στην Αυστραλία και προμηθεύει με περιπολικά την Αστυνομία της αχανούς χώρας. Το Holden VE Commodore είναι μια κλασική μπερλίνα, η οποία μοιράζεται το ίδιο πάτωμα και τα ίδια μηχανικά μέρη με άλλα μοντέλα της GM, όπως για παράδειγμα τα Chevrolet Lumina, Chevrolet Omega and Pontiac G8. Η … αστυνομική έκδοση του Holden VE Commodore εφοδιάζεται με έναν θηριώδη κινητήρα χωρητικότητας 6.0 λίτρων (8κύλινδρος σε σχήμα V) ο οποίος αποδίδει 360 ίππους. Που είναι αρκετοί για να τρομάξουν κάθε επίδοξο δραπέτη, στην διάρκεια μιας καταδίωξης.

VW- Golf GTI

Στο Ντουμπάι επέλεξαν το Volkswagen GTI των 200 ίππων για την υπεράσπιση του καθήκοντος. Το 5θυρο μοντέλο είναι έτοιμο να... ανοίξει τις πόρτες του στους εγκληματίες και να τους μεταφέρει στο σωφρονιστικό ίδρυμα με απόλυτη ασφάλεια και... ταχύτητα.


Carbon Motors E7

Οι παλιοί θα γνωρίζουν την συγκεκριμένη εταιρία από την κατασκευή πυροσβεστικών οχημάτων και ταξί. Ήρθε η στιγμή λοιπόν το Ε7 της Carbon Motor να πάρει "σήμα" και να ενταχθεί στο αστυνομικό σώμα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αμερική, που ολοένα και αυξάνεται.





πηγή:

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: