Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Οριστικά ''άκυρη'' η συναυλία των Depeche Mode

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe της Μαλακάσας. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί νέα ημερομηνία για την αναβληθείσα συναυλία της 12ης Μαϊου. Μαζί με τη συναυλία της Αθήνας ακυρώνονται και άλλες επτά συναυλίες.

Η προγραμματισμένη συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe στις 12 Μαϊου αναβλήθηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, λόγω προβλήματος υγείας που παρουσίασε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος. Μετά από ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, o David Gahan διεγνώσθηκε με καρκινικό όγκο στην ουροδόχο κύστη, η οποία και του αφαιρέθηκε με εγχείριση.

Το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή των Depeche Mode ανάγκασε το συγκρότημα να αναβάλλει μία σειρά από προγραμματισμένες συναυλίες της περιοδείας του.

Στις 10 Ιουνίου, η περιοδεία τους ξεκίνησε και πάλι με μία sold out συναυλία στο Βερολίνο. Δύο μέρες αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της οριστικής ακύρωσης οκτώ συνολικά συναυλιών, ανάμεσά τους και αυτής της Αθήνας, αφού δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί καινούρια ημερομηνία διεξαγωγής της.

Τα οκτώ shows που ακυρώνονται είναι τα ακόλουθα:

May 12th – Αθήνα, Terra Vibe Park
May 14th – Istanbul Santral Istanbul
May 16th – Bucharest Parc Izvor
May 18th – Sofia Vasil Levski Stadium
May 20th – Belgrade USCE Park
May 23rd – Warsaw Gwardia Stadium
May 25th – Riga Skonto Stadium
May 27th – Vilnius Zalgirio Stadionas

Οι Depeche Mode θα ήθελαν να ζητήσουν συγγνώμη από τους θαυμαστές τους για οποιαδήποτε αναστάτωση που ενδεχομένως προκλήθηκε και ακόμα θα ήθελαν να τους ευχαριστήσουν για την στήριξη και την υπομονή που έδειξαν αυτή την περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: