Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ξεπερνώντας τον χωρισμό

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξεπεράσεις έναν χωρισμό. Ο συνηθέστερος και πιο αποτελεσματικός είναι ο εξής: Πίνεις μισό μπουκάλι βότκα, μισό μπουκάλι ουίσκι και ένα μπουκάλι τεκίλα και αν επιζήσεις τη νύχτα, ξυπνάς το πρωί και σκέφτεσαι "θέε μου να ζήσω και να πάει να πνιγεί η σκύλα".

Άλλοι πάλι θέλουν να το ξεπεράσουν κάνοντας την πίκρα τους δημόσιο θέαμα, όπως ο νεοζηλανδός της ιστορίας μας. Ο 29χρονος Anthony Gardiner για να ξεπεράσει το χωρισμό του, διοργανώνει κυνήγι θησαυρού με έπαθλο το δαχτυλίδι των αρραβώνων(αξίας 3,268$). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας(Ουέλινγκτον) την Κυριακή για να συμμετέχουν στο πρωτότυπο "σαφάρι".

"Γνώρισα μια κοπέλα, η οποία νόμιζα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Αγόρασα το δαχτυλίδι, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήθελε να προχωρήσουμε" δήλωσε ο πικραμένος και βιαστικός Anthony.

Ο 29χρονος θα δημοσιεύει γρίφους για το που βρίσκεται το δαχτυλίδι μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Twitter(http:/twitter.com/donoogle_com) και αν οι δαχτυλιδοκυνηγοί δεν το βρούν μέχρι το βράδυ της Κυριακής, οι γρίφοι θα μετατραπούν σε οδηγίες.

Έχοντας αγοράσει το δαχτυλίδι στο Χονγκ Κονγκ δεν ήταν δυνατόν -όπως δήλωσε- να το επιστρέψει και δεν ήθελε να το πουλήσει, οπότε το έβαλε ως τρόπαιο σε κυνήγι θησαυρού.

Ο 29χρονος δήλωσε ότι το δαχτυλίδι "του έφερε κακή τύχη" και ότι επιθυμεί "να το βρει κάποιος που έχει μια καλή κοπέλα και θέλει να της το προσφέρει".

Και εδώ ξαναγυρίζουμε στον πρώτο τρόπο για να ξεπεράσεις τον χωρισμό. Μπορεί να έχει ρίσκο, να σου καταστρέφει το στομάχι και να σου στερεί 1-2 μέρες από τη ζωή σου, λόγω Hangover, αλλά είναι αξιοπρεπής.

Άσε ρε Anthony που δεν μπορούσες να το επιστρέψεις και δεν θές να το πουλήσεις. Κάλεσμα στην πρώην να γυρίσει είναι το "σαφάρι" και θυμίζει τους τύπους που κάνουν "απόπειρες" αυτοκτονίας ή τρέχουν με μια φωτογραφία στο σπίτι της..."μωρό μου τις έκαψα όλες, αλλά αυτή δεν μπόρεσα". Χίλιες φορές βουτιά στο βαρέλι με το ουίσκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: