Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ιπποκράτειο: Έπεσε ασανσέρ από τον 4ο όροφο - Τραυματίστηκε γιατρός

Ατύχημα είχε ένας γιατρός στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθήνας, όταν το ασανσέρ έπεσε από τον 4ο όροφο στο ισόγειο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.




Ασανσέρ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο έπεσε από τον 4ο όροφο στο ισόγειο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός, ο οποίος ήταν μέσα σε αυτό. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ωστόσο, ήρθε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα.
Ο γιατρός τραυματίστηκε σοβαρά, αφού την ώρα που πήγαινε να μπει στο ασανσέρ και είχε βάλει το πόδι του στον θάλαμο, έπεσε η καμπίνα και του καταπλάκωσε το πόδι.
Ο γιατρός υπέστη κατάγματα και του προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε στην ορθοπεδική κλινική. Υπεβλήθη σε επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό.
Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κύριος Δημήτρης Κουρουβάκαλης, Γενικός Γραμματέας των Εργαζομένων στο Ιπποκράτειο, ήταν ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό, που θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερο.
Δήλωσε πως αν ο γιατρός είχε μπει έστω μερικά εκατοστά πιο μέσα στον θάλαμο, θα μπορούσε το ασανσέρ να του έχει συνθλίψει το κεφάλι ή και ολόκληρο το σώμα. Το ασανσέρ εξυπηρετούσε τόσο το ιατρικό προσωπικό, όσο και τους ασθενείς.
Πάντως, ο κύριος Κουρουβάκαλης διαβεβαίωσε πως το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες συντηρήσεις κάθε μήνα.
Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους, με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στον ιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθήνας.
Σημειώνεται πως τη Δευτέρα αναμένεται να μεταβούν πραγματογνώμονες στο νοσοκομείο για τεχνικό έλεγχο των ασανσέρ και για εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: