Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ


ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ

ΟΙ ΜΥΚΗΤΕΣ ΕΥΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ. ΑΝ ΦΟΡΑΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ.
ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ <<ΠΙΑΝΕΙ>> Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΙΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΚΟΣ, ΜΕΤΡΙΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΛΗΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.


ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 40, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ 20-30 Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΓΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.ΑΝΤΡΕΣ: ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΞΕΙΕΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΙΚΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. 


ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΦΘΕΣ

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΦΘΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ 5-7 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΛΩΣΗ, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΚΑΥΤΕΡΑ, ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια: