Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αθώος ο Σωκράτης 2.500 χρόνια μετά την καταδίκη του

Με τη συμμετοχή διαπρεπών νομικών από την Ευρώπη και την Αμερική, ο Σωκράτης κάθισε και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών.
Οι δικαστές ισοψήφησαν στην απόφασή τους για τον Σωκράτη, αλλά το κοινό, που κατέκλυσε την Κεντρική Σκηνή της Στέγης ή παρακολούθησε τη δίκη ζωντανά από το διαδίκτυο, ψήφισε Υπέρ Σωκράτους, με ποσοστό 67% υπέρ και 33% κατά, αθωώνοντας τον Αθηναίο φιλόσοφο, σχεδόν 2.500 χρόνια μετά.
Με τη γνώση των ιστορικών πηγών

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν

Αγαπητοί μου αναγνώστες γκουκλάρωντας σήμερα ανακάλυψα ότι η ρήση " η Ιστορία επαναλαμβάνεται " δεν είναι ένας αστικός μύθος αλλά η παγερή πραγματικότητα
Το καλοκαίρι του 1843, Εκει που η ζέστη χτυπούσε κόκκινο  η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα.

Δάνεια τα οποία θα έπρεπε να πάνε σε υποδομές αλλά αν αυτού σπαταλήθηκαν στους εμφυλίους της επανάσταση και τα "έφαγαν" οι Βαβαροί βασιλιάδες "τι πρωτότυπο κάποιοι τα έφαγαν "

Οι τόκοι που θα έπρεπε να καταβάλει το Ελληνικό κράτος στης Ευρωπαϊκές δυνάμεις και την Ρωσία ήταν το αστρονομικό πόσο των 7 εκατομμυρίων δραχμών όταν τα τότε έσοδα του Ελληνικού κράτους ήταν 14 εκατομμύρια ,δηλαδή έδινε τότε η Ελλάδα τα μισά έσοδα της για τη εξυπηρέτηση του χρέους
πράγμα που σήμαινε με τα μισά έσοδα του το κράτος δεν μπορούσε να στηρίξει αυτό που σήμερα ακούγεται σαν προεκλογική ατραξιόν των κομμάτων δηλαδή την ανάπτυξη  δεν μπορύσαν δηλαδή να γίνουν υποδομές στο νεοσύστατο τότε Ελληνικό κράτος 

Ελλάδα: Βλέπουν εκτροχιασμό 1.3δις στα έσοδα




Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών λόγω της υστέρησης που παρουσιάζουν τα έσοδα.
Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους υπάρχουν εκτιμήσεις ότι αν συνεχισθούν οι σημερινοί ρυθμοί είσπραξης των εσόδων τότε η συνολική υστέρηση στο τέλος του έτους μπορεί να φθάσει στα 1,3 δισ. ευρώ.
Για τον Μάιο, οι αρμόδιες υπηρεσίες καταγράφουν πλήρη εκτροχιασμό των εσόδων και ενώ οι αρχικές  εκτιμήσεις για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου έδειχναν πτώση στα έσοδα κατά 15% σε σύγκριση με πέρυσι, όσο προχωρούν οι ημέρες τα στοιχεία είναι ακόμα πιο απογοητευτικά.
Έτσι, η πτώση προσεγγίζει πλέον το 25%-30% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011.
Στο υπουργείο Οικονομικών εναποθέτουν τις ελπίδες τους στις τελευταίες ημέρες του μήνα που γίνονται συνήθως και οι περισσότερες πληρωμές. Επίσης, περιμένουν να εισπράξει το Δημόσιο αρκετά εκατομμύρια ευρώ από τις εφετινές φορολογικές δηλώσεις. Αλλωστε κάτι τέτοιο δείχνουν και τα πρώτα στοιχεία από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων. Δηλαδή πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις για όλους.
Στο υπουργείο Οικονομικών πέραν από τις εισπράξεις των φόρων που θα προκύψουν από την επεξεργασία των εντύπων της εφορίας, ρίχνουν το βάρος στους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα έως τις 31 Μαίου να ρυθμίσουν σε δόσεις τα χρέη τους προς το κράτος.
Ωστόσο, αρμόδιοι παράγοντες αφήνουν να εννοηθεί ότι θα δοθεί και νέα παράταση ώστε να μπορέσουν να μπουν περισσότερα άτομα στη ρύθμιση και να εισπραχθούν τα απαραίτητα έσοδα για τη λειτουργία του κράτους.
Σημειώνεται ότι ο Μάιος είναι ο δεύτερος κατά σειρά μήνας που εμφανίζει το κράτος δραματική μείωση των εσόδων και αποδίδεται τόσο στην προεκλογική περίοδο όπου καταγράφεται ιστορικά χαλάρωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού όσο και στην αυξανόμενη ύφεση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες επιχειρήσεις (μικρές και μεγάλες) στην πληρωμή ΦΠΑ, Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών και άλλων φορολογικών υποχρέωσεων.
Σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς αναμένεται να συναντηθεί με τον επικεφαλής του συστήματος ΤΑΧΙS Χάρη Θεοχάρη και τους γενικούς διευθυντές του υπουργείου, για να συζητήσουν τα μέτρα που θα «φρενάρουν» την κατάρρευση των εσόδων.
Στόχος είναι η αύξηση των εισπράξεων από ΦΠΑ που καταγράφεται πτώση 13% στο πρώτο τετράμηνο του έτους. Ακόμη θα εντοπιστούν μέσω διασταυρώσεων οι επιχειρήσεις που συστηματικά δεν αποδίδουν ΦΠΑ ενώ το βάρος θα πέσει και στο κυνήγι το ληξιπρόθεσμων οφειλετών με χρέη από 300 ευρώ και άνω.
Επιστολές για τα «μπλοκάκια», παράταση για τις δηλώσεις
Επίσης, το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να αποστείλει επιστολές την ερχόμενη εβδομάδα σε επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν αδρανή μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Στην επιστολή θα τους γνωστοποιεί ότι αν δεν κινήσουν τις διαδικασίες για το κλείσιμο των βιβλίων τους άμεσα, θα επιβαρυνθούν με την έκτακτη εισφορά των επαγγελματιών ύψους 500 ευρώ για το 2012.
Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τα νομικά και φυσικά πρόσωπα, καθώς και για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Η προθεσμία για τις δηλώσεις των νομικών προσώπων καθώς και για την υπαγωγή στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη λήγουν στο τέλος του μήνα, ενώ η υποβολή δηλώσεων από τα φυσικά πρόσωπα στις 15 Ιουνίου.

Αμφίρροπη μάχη σε σκηνικό πόλωσης



Σταθερή η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., μετωπική επίθεση Σαμαρά κατά Τσίπρα

Αμφίρροπη αναμένεται η εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, όπως προκύπτει από το Βαρόμετρο της Public Issue, τη στιγμή που διαμορφώνεται σκηνικό πόλωσης όσο πλησιάζουν χρονικά οι κάλπες. Σύμφωνα με το Βαρόμετρο, που έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της «Κ», ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ενισχύουν, σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, τα ποσοστά τους και η διαφορά μεταξύ τους παραμένει στις 4 ποσοστιαίες μονάδες. Συγκεκριμένα στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 30%, έπεται η Ν.Δ. με 26% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 15,5%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 8%, η ΔΗΜΑΡ με 6,5%, το ΚΚΕ με 5%, η Χρυσή Αυγή με 4% και η Δημιουργία Ξανά - Δράση με 3%.
Χθες εξάλλου ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε μετωπική επίθεση κατά του κ. Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι τραυματίζει τις διεθνείς συμμαχίες της Ελλάδας, αλλά και ότι λέει ψέματα στους πολίτες. Τα πυρά ανταπέδωσε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος επέκρινε τόσο τον πρόεδρο της Ν.Δ. όσο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι δεν διαπραγματεύτηκαν και μίλησε για «ταξικό πόλεμο».

kathimerini

«Ναυαγεί» ο διάλογος για συμβάσεις - μισθούς


«Ναυαγεί» ο διάλογος για συμβάσεις - μισθούς

Αναβολή του κοινωνικού διαλόγου για μετά τις 31 Μαΐου αποφάσισε ο ΣΕΒ, ανακοινώνοντας ότι δεν θα παραστεί στη σημερινή άτυπη συνάντηση με τον Αντ. Ρουπακιώτη


Του Γιώργου Γάτου
«Ναυαγεί» ο προεκλογικός διάλογος για την αλλαγή του πλαισίου των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και το «πάγωμα» της μετενέργειας και των μειώσεων στους κατώτατους μισθούς, που, σχεδόν... ταυτόχρονα, προκάλεσαν -πυροδοτώντας αντιδράσεις σε πολιτικό και συνδικαλιστικό επίπεδο- ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντ. Ρουπακιώτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος.

Ο Άκης και το ακίνητο στο Βερολίνο 4,5 εκατ. ευρώ


Στο μικροσκόπιο του ανακριτή βρίσκεται ένας μωβ φάκελος από το γραφείο του πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος αφορά σε οικόπεδο στο Βερολίνο αξίας… 4,6 εκ. ευρώ.
Και ενώ οι έρευνες συνεχίζουν και τα στοιχεία που προκύπτουν εναντίον του πρώην ισχυρού άνδρα είναι άκρως επιβαρυντικά, σχετικά έγγραφα αποδυναμώνουν την θέση του πρώην υπουργού ότι δεν είναι ιδιοκτήτης off shore εταιρειών ή ακόμη ότι δεν γνωρίζει κάποιες από αυτές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα μάλιστα "Τα Νέα" ένας μωβ φάκελος που βρίσκεται στα χέρια των αρχών περιέχει τέσσερις εκτυπώσεις από το Google earth, έναν χάρτη του Βερολίνου, δεκατρείς κατόψεις συγκεκριμένου οικήματος, αλλά και τον προϋπολογισμό της επένδυσης σε οικόπεδο που το ύψος της, είναι πάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
Άλλωστε, ο πρώην υπουργός φαίνεται πως είχε μια έφεση στις επενδύσεις σε ακίνητα.
Το εν λόγω οικόπεδο στο Βερολίνο στην οδό Michaaelkirchstrasse 16 που βρίσκεται μεταξύ ενός γηροκομείου και ενός ξενοδοχείου κίνησε το ενδιαφέρον του πρώην υπουργού.
Το ενδιαφέρον του ήταν τόσο μεγάλο που βρέθηκαν μέσα στο φάκελο δυο σελίδες γεμάτες πληροφορίες για την περιοχή.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι Τούρκοι ζητούν αρχαία,οι Βρετανοί το συζητούν

8562
Πολιτική «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» ακολουθεί η Τουρκία απέναντι στα βρετανικά μουσεία που αρνούνται να της επιστρέψουν αρχαιότητες που διεκδικεί να επαναπατρίσει. Και ενώ μεγάλοι οργανισμοί όπως το Βρετανικό και το Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου αναβάλλουν εκθέσεις - μην μπορώντας να καλύψουν τα κενά από τα εκθέματα που αρνείται να τους δανείσει η Αγκυρα - αναγκάζονται να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να διαπραγματευτούν.

Σοκαριστικό: βρέθηκαν τα οστά του μικρού Μπεν στην Κω; [εικόνες]

Τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι ελληνικές αρχές ζήτησαν από την Αγγλία ειδικό μηχάνημα προκειμένου να σκανάρουν με 3D το υπέδαφος κοντά στο σημείο που ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε, το απόγευμα της 24ης Ιουλίου 1991.
Το άψυχο σώμα του Μπεν Νίντχαμ κρύβεται κάτω από τα χαλάσματα ερειπωμένου εργοστασίου στην Κω και η εξαφάνιση δεν οφείλεται τελικά σε απαγωγή αλλά σε ένα τραγικό δυστύχημα! Αυτό είναι το νέο στοιχείο στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ευρώπη 21 χρόνια πριν, σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες. Ο Μπεν ήταν τότε μόλις 21 μηνών.
Οι αστυνομικές αρχές του νησιού σε συνεργασία με τους Βρετανούς ντετέκτιβ φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε σκανάρισμα μιας μεγάλης περιοχής με ειδικό μηχάνημα ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν οστά κρυμμένα σε παλιό εργοστάσιο, λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρισκόταν ο μικρός Μπεν την τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό.

Με τσιγάρα βαριά ...Στης Σέρρες

Το βαπόρι απ την Περσία τελικά δεν ήταν βαπόρι αλλά  φορτηγό με βουλγάρικες πινακίδες και δεν μετέφερε ναρκωτικά αλλά τσιγάρα και μάλιστα ο αριθμός αγγίζει  τα 65.500


Στο ορεινό χωριό των Σερρών  Νέου Πετριτσίου σύμφωνα με το newsbomb χτές
Έπειτα από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα τσιγάρα δεν έφεραν ταινίες γνησιότητας, δεν είχαν εισαχθεί νόμιμα στην ελληνική επικράτεια, κυκλοφορούσαν χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι δασμοί και φόροι

Bild: «Αυτή η Ελληνίδα μας ζητά 70 δισ. ευρώ»

Bild: «Αυτή η Ελληνίδα μας ζητά 70 δισ. ευρώ» 

Σε κεντρικό δημοσίευμα, η Bild, αναφέρει ότι η κ. Βουλβουκέλη, μέλος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», που μιλά «άπταιστα γερμανικά», ζητά από τη Γερμανία ως πολεμικές αποζημιώσεις το ποσό των 70 δισ. ευρώ.
Η 29χρονη, που μεγάλωσε στη Γερμανία δηλώνει ότι το θέμα των αποζημιώσεων δεν έχει ξεχαστεί. «Η Γερμανία μας χρωστά χρήματα», υποστηρίζει, ενώ σημειώνει ότι σε περίπτωση που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεχθούν να μετάσχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα, θα πρέπει να υπάρξει προγραμματική συμφωνία στο ζήτημα των αποζημιώσεων.

Ποιους καίει ο Άκης στο ημερολόγιο…


Ποιους καίει ο Άκης στο ημερολόγιο…
Τρείς πρώην υπουργούς, δύο του ΠΑΣΟΚ κι έναν της Ν.Δ., «καίνε» οι σημειώσεις και το ημερολόγιο του Α. Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb!
Τα ονόματά τους, κατά τις ίδιες πληροφορίες περιέχονται τόσο στις σημειώσεις του όσο και σε παραστατικά που βρέθηκαν στο γραφείο του και στο σπίτι του, καθώς και στο ημερολόγιό του.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Διάσημος τραγουδιστής κατηγορεί Ευβοιώτισσα επιχειρηματία

tatiana
-Μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο τραγουδιστής, δες το βίντεο....
-Πρωτοσέλιδο στην Espresso έχει γίνει σήμερα ο εφιάλτης για τον Άρη Λουμάκη από μία 39χρονη Ευβοιώτισσα όπως καταγγέλει ο ίδιος.
-Τι απαντά η 39χρονη Ευβοιώτισσα 
Οι εκβιασμοί και οι “κατηγορίες” για παιδοφιλία μέσω facebook λίγο έλειψε να καταστρέψουν την καριέρα αλλά και την ίδια τη ζωή του, λέει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα.
Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, σχηματίστηκε δικογραφία, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος 39χρονης, ιδιοκτήτριας διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού, για απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και εισβολή σε υπολογιστικά συστήματα.
Η δικογραφία σχηματίσθηκε ύστερα από καταγγελία του 30χρονου τραγουδιστή, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία είχε αναρτηθεί είδηση σε πλήθος ιστότοπων του διαδικτύου, η οποία ανέφερε ότι ο ίδιος (30χρονος) προσεγγίζει ανήλικους στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, προβάλλοντας φωτογραφία του ιδίου, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τη δημοσίευση της ανωτέρω είδησης, αναρτήθηκαν πολλαπλά απειλητικά μηνύματα στο προφίλ που διατηρεί το συγκρότημα στο Facebook. Επιπλέον, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, η ιστοσελίδα που διατηρούσε το συγκεκριμένο συγκρότημα είχε δεχθεί ηλεκτρονική «επίθεση» και δεν λειτουργούσε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ στο κινητό τηλέφωνό του 30χρονου είχαν σταλεί εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα από άγνωστους αριθμούς, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης της καταγγελίας, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ακολουθώντας τις κατάλληλες τεχνικές, ταυτοποίησαν και εξακρίβωσαν ότι η 39χρονη Ευβοιώτισσα, ήταν η δημιουργός και διαχειρίστρια των επίμαχων προφίλ στο Facebook, αλλά και η αποστολέας της επίμαχης συκοφαντικής ειδήσεως σε διάφορες ιστοσελίδες που την αναδημοσίευσαν.
Κλιμάκιο αστυνομικών, πραγματοποίησε έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην οικία της και στους χώρους του ραδιοφωνικού σταθμού της στην Εύβοια, όπου, από την επιτόπια αυτοψία σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαπιστώθηκε πλήθος προγραμμάτων απόκρυψης ηλεκτρονικών ιχνών, καθώς και η διαχείριση των επίμαχων ηλεκτρονικών διευθύνσεων και των προφιλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας  φορητός Η/Υ και δύο σκληροί δίσκοι Η/Υ. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Η απάντηση της 39χρονης μέσω τοπικού blog
"Σχετικά για τα όσα έχουν γράφει πρόσφατα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, τίποτα δεν ισχύει. Κανένα αστυνομικό κλιμάκιο δεν ήρθε και δεν κατασχέθηκε τίποτα. Δεν είχα ενόχληση από την υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Είμαι θύμα σκευωρίας και συκοφαντιών. Όπως βλέπετε, και εγώ και όλα (υπολογιστές και εξοπλισμός) είναι εδώ και ο σταθμός λειτουργεί κανονικά. Δεν έχω συλληφθεί, δεν κρύβομαι και δεν με αναζητά καμία αστυνομία. "Θα υποβληθούν μηνύσεις εναντίον παντός υπευθύνου, εφημερίδων, ιστοσελίδων και μπλοκ. Τον λόγο έχει ο νόμος και η δικαιοσύνη..."

evianews

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στη γέφυρα της Χαλκίδας (pics)

undefined


Σε συναγερμό βρίσκονται από τις 5 το απόγευμα οι αστυνομικές δυνάμεις της Εύβοιας. Άγνωστος, κατά πάσα πιθανότητα, μεθυσμένος άνδρας βρίσκεται επί της γέφυρας της Χαλκίδας και απειλεί να πέσει στο κενό.
Η τροχαία έχει αποκλείσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της γέφυρας, ενώ επί τόπου βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.
undefined
undefined
akous

Κόμμα των πειρατών :Οργανισμοί πνευματικής ιδιοκτησίας εναντίον Παρόχων Ίντερνετ.

Ασφαλιστικά μέτρα με πρόσχημα την Πειρατεία.
Αυτή την εβδομάδα γίναμε και στην Ελλάδα μάρτυρες προσπάθειας φίμωσης του διαδικτύου με αφορμή τις καταχρηστικές εξουσίες των «μη κερδοσκοπικών» οργανισμών (που έχουν στόχο την αύξηση των εσόδων τους) με πρόφαση τους απαράδεκτους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα ζητούν το μπλοκάρισμα από τους παρόχους internet ενός site που έπαψε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2011 και ενός άλλου που ισχυρίζεται ότι λειτουργεί νόμιμα με βάση το νομικό καθεστώς της Ρωσικής Ομοσπονδίας και εν τω μεταξύ έχει αλλάξει διεύθυνση IP.

ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΙΛΕΡ : ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Είχα καιρό να γράψω στο μπλόκ είχε χαλάσει ο υπολογιστής μου ,στην επιστροφή μου στο μπλόκ ήθελα να γράψω για το πως μου φάνηκε η όλη διαδικασία απ την 6 Μαΐου μέχρι και σήμερα .
Έχω μείνει άναυδος πως γίνεται αρχηγοί κομμάτων μιας χώρας υπό κατάρρευση να σκέφτονται μικρό πολιτικά και να μην μπορούν να συνεννοηθούν για τα στοιχειώδη που χρειάζεται αυτή η πολύπαθη χώρα ;
Και ξεκινάω με το κόμμα που το 2009 πήρε την πρωθυπουργία με το "Λεφτά υπάρχουν" για αυτό το ρημάδι λεφτά υπάρχουν εκεί στο Πασόκ  ακόμα δεν μας έχουν εξηγήσει που τα είδαν ότι υπήρχαν ,ποίος τους είπε ότι υπήρχαν και γιατί αναγκαστικά παρέδωσαν αμαχητί την χώρα στο ΔΝΤ χωρίς να ρωτήσουν τον λαό

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ένδοξα Ιστορικά Μέρη. Μυστράς

 korakovouniradio



Εγκαινιάζουμε σήμερα μια νέα ενότητα στο korakovouniradio.blogspot.com κάνοντας αφιερώματα σε διάφορα ιστορικά μέρη της Ελλάδος. Σήμερα θα αναφερθούμε στην πολιτεία του Μυστρά.