Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε τι θα περιέχει το νέο φορολογικό πακέτο εισοδήματος και ακινήτων!

Θα μας έρθει τέλος Νοεμβρίου!

Διαβάστε τι θα περιέχει το νέο φορολογικό πακέτο εισοδήματος και ακινήτων! 
Στο τέλος του μήνα έρχεται το νέο χτύπημα στους φορολογούμενους από το υπουργείο Οικονομικών με το νέο φορολογικό να φέρνει ανατροπές στη φορολογία εισοδήματος και ακινήτων.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει και το real.gr φαίνεται η κατάργηση φοροαπαλλαγών βάσει εισοδηματικών, κοινωνικών και δημογραφικών κριτηρίων βρίσκεται προ των πυλών.
Παράλληλα αναμένεται να θεσπιστεί νέο αντικειμενικό σύστημα είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών, ενώ θα θεσμοθετηθεί ένα σύστημα επιβολής προστίμων και προσαυξήσεων, τα οποία είναι δυνατόν να εισπραχθούν.
Την ίδια ώρα οι έλεγχοι προς τους φορολογούμενους με υψηλή φορολογητέα βάση θα γίνουν πιο εντατικοί, καθώς και σε όσους έχουν στην κατοχή τους μεγάλο πλούτο. Ενώ πλέον κηρύσσεται πόλεμος κατά φοροδιαφυγής, με τον φορολογικό συμβιβασμό και την πληρωμή των φόρων να μην καταργούν τον αξιόποινο χαρακτήρα της.
Επιπλέον από το υπουργείο Οικονομικών σκοπεύουν να καταργήσουν το περιουσιολόγιο και νε ξεκινήσει αποτύπωση της περιουσιακής κατάστασης των φορολογουμένων (ακίνητη και κινητή περιουσία), ώστε να υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης του επιπέδου διαβίωσης σε σχέση με τα δηλωθέντα εισοδήματά τους.
Ο συντελεστής φόρου μεταβίβασης θα ισχύει πλέον στην Ελλάδα στην ίδια βάση με τα ισχύοντα στις χώρες της Ε.Ε. Παράλληλα θα επεκταθεί η εφαρμογή των αντικειμενικών αξιών και σε περιοχές που δεν υπάγονται στο σύστημα. για δικαιότερη και πιο αποτελεσματική φορολόγηση.

 Διαβάστε τι θα περιέχει το νέο φορολογικό πακέτο εισοδήματος και ακινήτων! http://www.e-magazino.gr/epikairotita/diabaste-ti-tha-periexei-to-neo-forologiko-paketo-eisodimatos-kai-akiniton.html#ixzz2C0Ifsl6n
Follow us: @emagazinogr on Twitter | 186928094672482 on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: