Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ

Νέα συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στις 16 Ιουνίου σε Μαρούσι, Ψυχικό και Καλλιθέα 
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», οργανώνεται συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού μαζί με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου από τις 10 το πρωί συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό: Στο Μαρούσι, στην πλατεία ΗΣΑΠ, στο Ψυχικό, στην πλατεία Αγίας Σοφίας και στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Θησέως και Δαβάκη


Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στις πλατείες, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι στη συνέχεια θα τα μεταφέρουν στο ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής». Εκεί θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίηση των φαρμάκων.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Στο ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», μπορούν να εξεταστούν και να παραλάβουν τα φάρμακά τους, όλοι οι ανασφάλιστοι και τα μέλη των οικογενειών τους. Εάν έχουν βιβλιάριο υγείας, μπορούν να το προσκομίζουν, ώστε οι θεράποντες ιατροί, να γνωρίσουν το ιατρικό ιστορικό τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Το Σάββατο ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Κωστής Δήμτσας και οι συνεργάτες τους παρέδωσαν στο δήμαρχο Αγαθονησίου Ευάγγελο Κόττορο την βοήθεια για την στήριξη του Αγροτικού Ιατρείου και των 120 κατοίκων του ακριτικού νησιού.
SKAI

Δεν υπάρχουν σχόλια: