Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Διάσημος τραγουδιστής κατηγορεί Ευβοιώτισσα επιχειρηματία

tatiana
-Μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο τραγουδιστής, δες το βίντεο....
-Πρωτοσέλιδο στην Espresso έχει γίνει σήμερα ο εφιάλτης για τον Άρη Λουμάκη από μία 39χρονη Ευβοιώτισσα όπως καταγγέλει ο ίδιος.
-Τι απαντά η 39χρονη Ευβοιώτισσα 
Οι εκβιασμοί και οι “κατηγορίες” για παιδοφιλία μέσω facebook λίγο έλειψε να καταστρέψουν την καριέρα αλλά και την ίδια τη ζωή του, λέει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα.
Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, σχηματίστηκε δικογραφία, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος 39χρονης, ιδιοκτήτριας διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού, για απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και εισβολή σε υπολογιστικά συστήματα.
Η δικογραφία σχηματίσθηκε ύστερα από καταγγελία του 30χρονου τραγουδιστή, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία είχε αναρτηθεί είδηση σε πλήθος ιστότοπων του διαδικτύου, η οποία ανέφερε ότι ο ίδιος (30χρονος) προσεγγίζει ανήλικους στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, προβάλλοντας φωτογραφία του ιδίου, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τη δημοσίευση της ανωτέρω είδησης, αναρτήθηκαν πολλαπλά απειλητικά μηνύματα στο προφίλ που διατηρεί το συγκρότημα στο Facebook. Επιπλέον, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, η ιστοσελίδα που διατηρούσε το συγκεκριμένο συγκρότημα είχε δεχθεί ηλεκτρονική «επίθεση» και δεν λειτουργούσε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ στο κινητό τηλέφωνό του 30χρονου είχαν σταλεί εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα από άγνωστους αριθμούς, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης της καταγγελίας, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ακολουθώντας τις κατάλληλες τεχνικές, ταυτοποίησαν και εξακρίβωσαν ότι η 39χρονη Ευβοιώτισσα, ήταν η δημιουργός και διαχειρίστρια των επίμαχων προφίλ στο Facebook, αλλά και η αποστολέας της επίμαχης συκοφαντικής ειδήσεως σε διάφορες ιστοσελίδες που την αναδημοσίευσαν.
Κλιμάκιο αστυνομικών, πραγματοποίησε έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην οικία της και στους χώρους του ραδιοφωνικού σταθμού της στην Εύβοια, όπου, από την επιτόπια αυτοψία σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαπιστώθηκε πλήθος προγραμμάτων απόκρυψης ηλεκτρονικών ιχνών, καθώς και η διαχείριση των επίμαχων ηλεκτρονικών διευθύνσεων και των προφιλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας  φορητός Η/Υ και δύο σκληροί δίσκοι Η/Υ. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Η απάντηση της 39χρονης μέσω τοπικού blog
"Σχετικά για τα όσα έχουν γράφει πρόσφατα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, τίποτα δεν ισχύει. Κανένα αστυνομικό κλιμάκιο δεν ήρθε και δεν κατασχέθηκε τίποτα. Δεν είχα ενόχληση από την υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Είμαι θύμα σκευωρίας και συκοφαντιών. Όπως βλέπετε, και εγώ και όλα (υπολογιστές και εξοπλισμός) είναι εδώ και ο σταθμός λειτουργεί κανονικά. Δεν έχω συλληφθεί, δεν κρύβομαι και δεν με αναζητά καμία αστυνομία. "Θα υποβληθούν μηνύσεις εναντίον παντός υπευθύνου, εφημερίδων, ιστοσελίδων και μπλοκ. Τον λόγο έχει ο νόμος και η δικαιοσύνη..."

evianews

Δεν υπάρχουν σχόλια: