Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

AÇTOSH: ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΕ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ, ΣΚΟΠΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ!

albania_megali-2-naiΟ «Στρατός για την Απελευθέρωση των Αλβανικών Κατεχόμενων Εδαφών» - AÇTOSH, που ιδρύθηκε στην Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα, σε έκτακτο συνέδριο που πραγματοποίησε το γενικό επιτελείο του, έχει συντάξει ένα τελεσίγραφο που το διένειμε στα μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα στο αλβανικό πρακτορείο ‘noa.al’, όπου επισημαίνει ότι η ομάδα είναι καλά οργανωμένη και καλά εξοπλισμένη.
Η οργάνωση αυτή -σύμφωνα με το δημοσίευμα- έστειλε τελεσίγραφο διάρκειας δύο εβδομάδων στην κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου για την αποκατάστασης της αρχής στην Μιτρόβιτσα, αλλιώς θα παρέμβει για να καταστρέψει τις παράλληλες σερβικές δομές.

Προθεσμία, δύο εβδομάδων έδωσε και στην κυβέρνηση των Σκοπίων, ώστε να αποσυρθεί από τα αλβανικά εδάφη που κατέλαβε, διαφορετικά θα υπάρξουν επιθέσεις κατά των αστυνομικών και στρατιωτικών δομών του σλαβικού κράτους.
Επιπλέον η οργάνωση αυτή προειδοποίησε την ελληνική κυβέρνηση «να μην παίζει με την μοίρα των Αλβανοτσάμηδων γιατί θα δεχθεί επιθέσεις από την πλευρά μας».
«Έλληνες σοβινιστές απειλούν τη Δημοκρατία της Αλβανίας και το φαινόμενο αυτό αυξάνεται. Ξεχνούν ότι είναι άποικοι των αλβανικών εδαφών που καταλήφθηκαν από την Ελλάδα. Δηλώνουμε ότι δεν φοβόμαστε κανέναν και ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την απελευθέρωση και επανένωση της Αλβανίας!
» Δεν θα μείνουμε άλλο σιωπηλοί, θα αντιδράσουμε στη φωτιά με τη φωτιά, δεν θα απεμπολήσουμε τα δικαιώματα των αδελφών μας, οφθαλμός αντί οφθαλμού, χτύπημα στο χτύπημα. Μείναμε αρκετό χρόνο σιωπηλοί. Πάνω από μια δεκαετία, οι Αλβανοί κράτησαν την ειρήνη στα Βαλκάνια, θυσιάζοντας την ελευθερία τους. Αλλά, σύντομα αυτό θα αλλάξει».
 liako
σχόλιο δικό μου
Μόνο να έχουν φάει φασολάδα για να μας κλάσουν τα @@

Δεν υπάρχουν σχόλια: