Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Στα 600 δισ. δολάρια η κεφαλαιοπο_ Συνεργείο του Sigma στην καρδιά της παράνομης Τουρκικής Γεώτρησης (βίντεο)

Στην καρδιά της παράνομης τουρκικής γεώτρησης στην κατεχόμενη Συγκράση, βρέθηκε συνεργείο του Sigma. Η εργασίες για τοποθέτηση του πύργου της γεώτρησης άρχισαν την Δευτέρα.
Διασχίζοντας τη κατεχόμενη μαγευτική πεδιάδα της Μεσαορίας έφτασε μέσω του Λευκονοίκου στη Σύγκραση. Μετά από πολύωρη έρευνα βρήκαμε το σημείο όπου η Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου εργάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της γεώτρησης που θα τρυπήσει την κατεχόμενη γη με στόχο την εξεύρεση υδρογονανθράκων.
Με το που το που έφτασε το συνεργείο τονίστηκε από τις αρχές ότι δεν επιτρέπεται η κινηματογράφηση των εργασιών, γεγονός που τους ανάγκασε να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.
Κατά τα τέλη Απριλίου αναμένεται να αρχίσει η γεώτρηση.
Το ότι οι πιθανότητες ανεύρεσης υδρογονανθράκων είναι λίγες το επιβεβαίωσε και ένας εκ των εργατών της Τουρκικής Εταιρείας πετρελαίου.
Η μετάβαση στα κατεχόμενα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.
Στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου η ψευδοαστυνομία ισχυρίστηκε ότι το όχημα του σταθμού, εμπλεκόταν σε 3 τροχαίες παραβάσεις, συγκεκριμένη μέρα πριν από περίπου εννιά μήνες.
Αφού ζητήθηκαν φωτογραφίες των καμερών φωτοεπισήμανσης αλλά μάταια. Το εκπληκτικό είναι ότι οι τρεις τροχαίες παραβάσεις ορίου ταχύτητας έγιναν διαδοχικά μέσα σε 12 λεπτά και μάλιστα το όχημα εκινείτο και στις τρεις περιπτώσεις με την ίδια ταχύτητα.
Στα πλοκάμια της τουρκικης απατεωνιάς και άλλοι ε/κ.
Στην εκκλησία του Αγίου Προκοπίου οι εικόνες που αντίκρυσε το συνεργίο ήταν απεχθείς.


cytoday

Δεν υπάρχουν σχόλια: