Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονου επιχειρηματία

Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονου επιχειρηματίαΣε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης του 48χρονου επιχειρηματία (εργολάβος στο επάγγελμα) Κωνσταντίνου Κολιαβασίλη, πατέρα δύο παιδιών, ενός γιου και μιας κόρης. Ο άνθρωπος εξαφανίστηκε πριν από λίγες μέρες και η οικογένεια του φοβάται για τα χειρότερα, αφού δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.


Ο 48χρονος, που βρισκόταν στο σπίτι του αδερφού της συντρόφου του, όπου είχε κανονιστεί οικογενειακή συγκέντρωση, είπε ότι έχει μια δουλειά και θα επιστρέψει σε καμιά ώρα. Από τότε αγνοείται…

«Εγώ φεύγω, πάω να τακτοποιήσω μια δουλίτσα και έρχομαι», ήταν τα τελευταία του λόγια.

Τι αποκαλύπτει η αδερφή του στο star

Σε συνομιλία που είχε το star με την αδερφή του η γυναίκα εξήγησε ότι «από το Σάββατο το απόγευμα έφυγε από το σπίτι… Δεν ήταν καθόλου ανήσυχος, μας είπε ότι πάω σε μια δουλίτσα σε μισή ώρα – τρία τέταρτα γυρνάω… Μετά τις 22:00 – 22:30 αρχίσαμε να ανησυχούμε γιατί ήμασταν μαζεμένοι παρέα για να φάμε και δεν εμφανίστηκε… Παίρναμε τηλέφωνο συνέχεια. Πότε ο ένας, πότε ο άλλος και δεν το σήκωνε. Μετά τις 00:30 το τηλέφωνο του έλεγε απενεργοποιημένο».

«Το αυτοκίνητο το βρήκαμε γύρω στις 09:00 το πρωί της Κυριακής, γιατί όλη τη νύχτα του Σαββάτου τον ψάχναμε στα πιθανά σημεία που θα μπορούσε να είναι ας πούμε… Το αυτοκίνητο φαινόταν παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου, κλειδωμένο και έλειπε από μέσα το δίπλωμα και η ταυτότητα του», εξηγεί και προσθέτει «Μας είπε για Πόρτο Ράφτη ότι ήταν το ραντεβού, τώρα πως βρέθηκε το αυτοκίνητο στον Κουβαρά…».

Όπως υποστηρίζει η αδερφή του δεν είχε χρέη και γενικώς ήταν πολύ ήρεμος. Μάλιστα, έλεγε ότι θα χτίσει και σπίτι.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πολύ πρόσφατα είχε πουλήσει ένα ακίνητο και είχε εισπράξει 180.000 ευρώ, ενώ πριν λίγο καιρό είχε πουλήσει ένα ακόμα ακίνητο.

Οι δικοί του άνθρωποι κάνουν λόγο για απαγωγή, αλλά επειδή δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους για λίτρα,  έδωσαν εντολή σε δικηγορικό γραφείο, να υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων, ενώ έχουν ζητήσει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να μάθουν με ποιον επικοινώνησε εκείνη την ημέρα…
pameevro

Δεν υπάρχουν σχόλια: