Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δέκα πράγματα που δεν χρειάζεται να κερδίσει ένας άντρας....

-Στην ρουλέτα: Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που μια μεγάλη επιτυχάι είναι το σημάδι μιας καταστροφικής ήττας. Δεν θες να κερδίσεις μια φορά στην ρουλέτα γιατί μετά μπορεί να προσπαθείς κάθε μερα.
-Στο μονό με τον γιο σου: Δεν χρειάζεται να αποδείξεις στον γιό σου ότι είσαι πιο ψηλός, σουτάρεις πιο δυνατά και με καμπυλη κ.τ.λ. Σημασία τώρα μόνο έχει η αυτοπεποίθηση του γιού σου.
-Στο διάλογο: Ο διάλογος έχει σημασία όταν καταφέρεις μέσα από αυτόν να αλλάξεις τον εαυτό σου, να τον κάνεις καλύτερο. Αν κερδίσεις, μάλλον θα γίνεις χειρότερος.
-Στο φλέρτ με την γκόμενα του κολλητού σου: Όποιος έχει καταφέρει να ξεπεράσει επώδυνο χωρισμό ξέρει ότι καμιά γυναίκα δεν είναι αναντικατάστατη. Όποιος δεν τα έχει καταφέρει ή δεν του έχει τύχει ακόμα απλά πρέπει να πιστέψει στο παραπάνω γνωμικό.
-Στο τάβλι με τον πατέρα σου που έχει μεγαλώσει: Είναι αυτός που κάποτε σε άφησε να κερδίσεις στο μονό. Τώρα του το χρωστάς. Μην παίξεις όμως λάθος τις πεντάρες στις πόρτες γιατί θα το καταλάβει....
-Στην μάχη του φαναριού:Στην κόντρα του φαναριού οι μόνοι κερδισμένοι είναι ο φαναρτζής και ο βενζινάς. Εσύ το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κινδυνεύσεις και να φθείρεις μερικά ακόμα χιλιοστά στα ελαστικά σου.
-Στον καυγά: Δεν χρειάζεται να μπλέξεις καν. Είναι καλύτερο να σε πουν <<κότα>> και να φτάσεις ολόκληρος σπίτι σου παρά <<μάγκα>> και να διανυκτερεύσεις στο ΚΑΤ.
-Στο τζόκερ: Τα πραγμάτα που έχουν απειροελάχιστες ελπίδες να συμβούν δεν μπορεί να αποτελούν ήττα όταν δεν πραγματοποιούνται. Όπως δεν αισθάνεσαι τυχερός-νικητής-που δεν σε χτύπησε κεραυνός, έτσι δεν μπορείς να αισθάνεσαι ηττημένος όταν δεν έκανες 5+1 στο Τζόκερ.
-Στην ουρά της Εφορίας: Η ψυχική σου υγεία έχει πολύ μεγαλύτερη αξία ακόμα και από τον χρόνο σου. Μην αγχωθείς να τελειώσεις πρώτος. Πήγαινε με την λογική ότι πας σε καφετέρια.
-Στα κιλά: Εκτός αν είσαι σε πρόγραμμα όγκου, ξεκίνα την προσπάθεια από τώρα, μην περιμένεις πάλι να φτάσει ο Μάϊος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: