Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Οι διαφορες μπυρας και γυναικας.....




Η ΜΠΥΡΑ ΕIΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΣΚΕΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΧΘΗΣΕΙΣ
1 ΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ!
ΜΠΥΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ 1 - 0

Η ΜΠΥΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!!
1 ΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!! ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ!
ΜΠΥΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ 1 - 1

ΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ.
1 ΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ!!!
ΜΠΥΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ 2 - 1

ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΡΙΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ.
ΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!! ΞΑΝΑ -ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ!
ΜΠΥΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ 2 - 2

ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΥΡΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΝΤΟ (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ @@@@ ΤΑ.)
ΜΠΥΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ 2 - 2

ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΠΥΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ.
ΜΕ ΔΕΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ.!
ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!
ΜΠΥΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ 2 - 3

ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΡ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!
ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΟΝΤΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΔΥΟ ΠΟΝΤΩΝ!
ΜΠΥΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ 2 - 4

ΑΝ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΜΥΡΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΠΥΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΜΥΡΙΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΜΠΥΡΑ!!!
ΠΑΛΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!
ΜΠΥΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ 2 - 5

Σπίτι για μια 20ετία...

Η ινδική εταιρεία Tata Group, έγινε γνωστή με τα φτηνότερα αυτοκίνητα στον κόσμο, τώρα ετοιμάζει και κατασκευές για τα φτηνότερα σπίτια, με κόστος μόλις 507 ευρώ  και χρόνο ολοκλήρωσης μόλις μια εβδομάδα.
Το βασικό πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει ένα σπιτι 20 τ.μ, με τοίχους, εξωτερικούς και εσωτερικούς, από ίνες κοκοφοίνικα ή από γιούτα, ενώ ο χρόνος ζωής του υπολογίζεται στα 20 χρόνια. Αν και με τόση μικρή διάρκεια ζωής, μπορεί και να μην είναι η ιδανικότερη λύση για την ανάπτυξη των πόλεων, θα μπορούσε να αποτελέσει στέγη για απόρους και άστεγους που θα παρέχεται από το ίδιο το κράτος.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ελλάδα η χώρα του μηδενός

 Όλος ο κόσμος σήμερα κοίτα με τρόμο την απόφαση δημοψηφίσματος που πήρε ο πρωθυπουργός , κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο , μικρο- πολιτικός, μια ρουα μάτ κίνηση γιατί βαρέθηκε να τρώει την σκόνη της Μέρκελ  δεν ξέρω πως το σκέφτηκε θα έδινα τον μισθό που δεν έχω (σε δραχμές σε ευρώ σε οποίο νόμισμα θέλετε ) για να μπω στο μυαλό του και να καταλάβω  το πως το σκεφτικέ  ή μάλλον καλύτερα της πολιτικές επιλογές απορρέουν απ την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος .

Όλοι μιλούν για μια αποτυχημένη κυβέρνηση λένε όλοι να τσακιστεί και να φύγει ο Παπανδρέου,  και άντε έφυγε ο Παπανδρέου λύθηκε το πρόβλημα;
Αυτός που θα αναλάβει ,θα βρει λεφτά ; από που θα τα βρει;  και αν έχει κάποια θεοσταλούμενη πηγή δωρεάν χορήγησης χρήματος γιατί το κέρατο μου την κρατάει κρυφή ;

Γιούνκερ: Προετοιμαζόμαστε για το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας

     Σαφές μήνυμα προς την Ελλάδα όσον αφορά στην παραμονή της στην ευρωζώνη έστειλε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας σήμερα στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ZDF.
Σαφές μήνυμα προς την Ελλάδα όσον αφορά στην παραμονή της στην ευρωζώνη έστειλε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας σήμερα στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ZDF.
Όπως ανέφερε, η ευρωζώνη επεξεργάζεται τρόπους για να διασφαλίσει ότι τα μέλη της δεν θα ζημιωθούν, εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από την ευρωζώνη.
«Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα επέλθει καταστροφή για τους πολίτες στη Γερμανία, στο Λουξεμβούργο, στην ευρωζώνη. Είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι για την κατάσταση», είπε ερωτηθείς για το τι θα συμβεί στους Γερμανούς φορολογούμενους εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ [EUR=X] Σχετικά άρθρα .
Ο κ. Γιούνκερ τόνισε ότι επιθυμεί η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη, αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε κόστος. «Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα ώστε κανένα μέλος της ευρωζώνης να μην βγει από την ομάδα των 17, αλλά εάν αυτό θέλουν οι Έλληνες, και εγώ πιστεύω ότι θα ήταν σφάλμα, δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε παρά τη θέλησή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε το τρενάκι του τρόμου για το ελληνικό ζήτημα επ' αόριστον. Πρέπει να γνωρίζουμε πού πηγαίνουμε και οι Έλληνες πρέπει να πουν πού θέλουν να κατευθυνθούν τα πράγματα», πρόσθεσε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Χαρακτήρισε δε «δυσάρεστη» την ατμόσφαιρα της χθεσινής συνάντησης στις Κάννες. «Νομίζω ότι δεν αισθανόταν και πολύ άνετα», δήλωσε ερωτηθείς σχετικά με την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου απέναντι στους ευρωπαίους εταίρους του.
«Χωρίς να τον επιτιμήσουμε, είπαμε στον κ. Παπανδρέου ότι η στάση του είναι αθέμιτη, στο μέτρο που θα θέλαμε να μάς έχει πει την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής ότι σκόπευε να θέσει το θέμα σε δημοψήφισμα», είπε, παρατηρώντας ότι η αναγγελία της διενέργειας δημοψηφίσματος «προκάλεσε έντονη αναστάτωση στις αγορές και στους κυβερνητικούς κύκλους».
«Ανεξάρτητα από τη διατύπωση του ερωτήματος (του δημοψηφίσματος), είναι σαφές ότι η Ελλάδα θα εκφρασθεί στις 4 Δεκεμβρίου εάν, ναι, θέλει ή όχι να παραμείνει στην ευρωζώνη...Θα θέλαμε η Ελλάδα να παραμείνει μέλος, αλλά δεν λέμε ότι πρέπει να παραμείνει με οποιοδήποτε τίμημα», σημείωσε ο πρόεδρος του Eurogroup.
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια και στη Γαλλία σχετικά με την απόφαση του Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, με τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της χώρας Ζαν Λεονετί να διαμηνύει ότι η ευρωζώνη μπορεί να επιβιώσει ακόμα και αν η Ελλάδα αναγκαστεί να φύγει από το ευρώ.
«Η Ελλάδα είναι κάτι το οποίο μπορούμε να ξεπεράσουμε, χωρίς το οποίο μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο κ. Λεονετί στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

naftemporiki

Εκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο το μεσημέρι

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελιξεις μετά την απόφαση των Καννών για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι στο ευρώ και το «όχι» Βενιζέλου στο δημοψήφισμα. Το μεσημέρι συνεδριάζει εκτάκτως το Υπουργικό Συμβούλιο και εν συνεχεία η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ήδη, οι κυρίες Καϊλή, Παναρίτη και Μερεντίτη δήλωσαν ότι δεν παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (που πλέον έχει δύναμη 149 βουλευτών) και ο Δ. Λιντζέρης δήλωσε ότι ο κ. Παπανδρέου αποτελεί παρελθόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και μέσα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβούλιου, κορυφαίοι υπουργοί θα ζητήσουν την παραίτηση του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Ήδη, είναι δεδομένη η ρήξη του κ. Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος τα ξημερώματα μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα, από τις Κάννες, δήλωσε την αντίθεσή του με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Παράλληλα, σειρά υπουργών και βουλευτών έχουν ταχθεί κατά του δημοψηφίσματος, ενώ τουλάχιστον τρεις, οι κυρίες Καϊλή, Παναρίτη και Μερεντίτη έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που οργανώνει ένα δημοψηφίσμα με ερώτημα «ναι ή όχι στην Ευρωζώνη». Επιπλέον, ο Δ.Λιντζέρης δήλωσε ότι ο κ. Παπανδρέου αποτελεί παρελθόν.

Επιπλέον, πολλά είναι τα στελέχη που ζητούσαν από νωρίς το πρωί τη σύγκληση των κομματικών οργάνων. Ο Κώστας Σκανδαλίδης ζήτησε πρώτος να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εντός της ημέρας.

tanea

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σε μακροβιότητα οδηγεί η θετική διάθεση

women
Νέα βρετανική έρευνα ανακάλυψε ότι ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας που αναφέρουν ότι αισθάνονται ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι από τη ζωή τους ζουν περισσότερα χρόνια από τους άλλους.


Ωστόσο η έρευνα δεν αποδεικνύει ότι η ευτυχία οδηγεί σε μακροβιότητα και οι ερευνητές επίσης ανακάλυψαν ότι τα υψηλά επίπεδα αρνητικών συναισθημάτων όπως το άγχος δεν αφαιρούν χρόνια από τη ζωή.
Ο ερευνητής Andrew Steptoe, από το University College London, δήλωσε ότι η έρευνα υποδεικνύει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του πόσο ευτυχισμένοι αισθανόμαστε από στιγμή σε στιγμή και της επιβίωσης.
Ο Steptoe δήλωσε ότι τώρα η πρόκληση είναι να διαπιστωθούν οι διεργασίες και αν μπορούν να αξιοποιηθούν ώστε να βελτιωθεί η υγεία των ανθρώπων.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η ευτυχία συνδέεται με την υγεία αλλά πρέπει να ανακαλυφτεί και ο ακριβής μηχανισμός. Η ασθένεια μάς καθιστά λιγότερο ευτυχισμένους ή η ευτυχία προστατεύει από τη νόσο; Η νέα έρευνα τείνει προς το δεύτερο, δήλωσε ο Steptoe.
Οι ερευνητές ρώτησαν περίπου 3.850 ανθρώπους ηλικίας 52 έως 79 ετών σχετικά με τα συναισθήματά τους - ευτυχία, ενθουσιασμό, ικανοποίηση, ανησυχία, άγχος ή φόβο, 4 φορές σε μια ημέρα.
Οι εθελοντές συμμετείχαν σε έρευνα για τη γήρανση. Σκοπός των ερευνητών ήταν να παρακολουθήσουν τη θετική και αρνητική διάθεση. Η θετική διάθεση περιλαμβάνει την ευτυχία, την ηρεμία και τον ενθουσιασμό, ενώ η αρνητική αντίθετα συναισθήματα, όπως το άγχος.
Οι ερευνητές παρακολούθησαν τους συμμετέχοντες για να διαπιστώσουν πόσοι πέθαναν τα επόμενα 5 χρόνια. Περισσότερο από το 7% όσων ανήκαν στο χαμηλότερο τρίτο- όσοι ανέφεραν τη μικρότερη ευτυχία-πέθαναν. Συγκριτικά, μόνο το 3,6% όσων ήταν περισσότερο ευτυχισμένοι πέθαναν.
Ακόμα και όταν οι ερευνητές έλαβαν υπόψη παράγοντες όπως το εισόδημα, το φύλο, την κατάθλιψη και την υγεία, όσοι δήλωσαν ότι ήταν περισσότερο ευτυχισμένοι είχαν 35% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν σε σχέση με όσους περιέγραψαν τον εαυτό τους ως λιγότερο ευτυχισμένο.
Ο ερευνητής δήλωσε ότι η προσαρμογή για την επίδραση παραγόντων όπως η νόσος και τα οικονομικά σήμαινε ότι τα ευρήματα δεν οφείλονταν στο ότι άνθρωποι με πολύ θετική διάθεση ήταν νεότεροι, πιο πλούσιοι, περισσότερο μορφωμένοι ή πιο υγιείς αρχικά.
Οι ερευνητές αναρωτήθηκαν γιατί η αρνητική διάθεση συνδεόταν με μικρότερη διάρκεια ζωής.
Ο Steptoe, δήλωσε ότι μια αιτία φαίνεται να είναι ότι το αίσθημα κατάθλιψης συνδεόταν με το να προϋπάρχει μια νόσος. Έτσι όταν ελήφθη υπόψη η προϋπάρχουσα νόσος η σχέση μεταξύ κατάθλιψης και επιβίωσης δεν ήταν πια σημαντική.
Οι ερευνητές αναγνωρίζουν ότι η έρευνα είχε αρκετούς περιορισμούς. Εστίασε στο συνολικό αριθμό θανάτων αλλά όχι σε συγκεκριμένες αιτίες όπως τον καρκίνο. Επίσης αξιολόγησαν μόνο την ευεξία σε διάστημα 24 ωρών και αγνόησαν ατομικούς παράγοντες κινδύνου όπως η παχυσαρκία.
Η έρευνα δημοσιεύεται στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού ‘Proceedings of the National Academy of Sciences.’

spnews

Ο 16χρονος αριστούχος- ελαιοχρωματιστής Αχιλλέας που έγινε η εθνική μούντζα

parelash moutza 300    Ο 16χρονος αριστούχος  ελαιοχρωματιστής Αχιλλέας που έγινε η εθνική μούντζα Στην οικοδομή βρήκε το πρωί της Δευτέρας τον 16χρονο μαθητή της Λάρισας, μια κίνηση του οποίου στη διάρκεια της παρέλασης για να τιμηθεί η εθνική επέτειος, έγινε «σύμβολο» αντίδρασης στο πολιτικό σύστημα και…

αντίστασης στις ασκούμενες πολιτικές, αλλά και αφορμή και αιτία να διχαστούν οι απόψεις της λαρισαϊκής και όχι μόνο κοινωνίας.

Μαθητής του 3ου Εσπερινού Λυκείου Λάρισας ο Αχιλλέας Μ. είδε τη φιγούρα του στην πρώτη σελίδα της «Ελευθεροτυπίας», με το υψωμένο χέρι και την ανοιχτή παλάμη, να στέλνει μήνυμα προς την ελληνική πολιτεία-κοινωνία. Ο βυζαντινής καταγωγής τρόπος διαπόμπευσης, η μούντζα, αποτελεί εδώ και δύο χρόνια τον σύγχρονο και ειρηνικό τρόπο αποδοκιμασίας ενός συστήματος που λέει σε ένα παιδί, όπως ο Αχιλλέας, ότι μπορεί και να μην έχει μέλλον στη χώρα του.
Ο 16άρης «διαμαρτυρόμενος» δεν είναι όμως ακόμη ένα τυπικό παιδί της γενιάς του, που ίσως δεν ξέρει τι του γίνεται και απλά μιμείται τους μεγαλύτερούς του: γιος πολύτεκνης οικογένειας, με ακόμη 15 αδέρφια, είναι φτιαγμένος από εκείνη την «πάστα» νέων που ανδρώνονται χωρίς να περιμένουν ή να βρίσκουν τίποτα έτοιμο.
Ελαιοχρωματιστής ο ίδιος εργάζεται σκληρά μέχρι τις 4 το απόγευμα και μετά παρακολουθεί τα μαθήματα του Λυκείου (είναι στην πρώτη τάξη του Εσπερινού), ώστε αφενός να αποκτήσει τα εφόδια των γνώσεων που -όλοι λένε- χρειάζονται, αφετέρου να μην επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς του, υπάλληλοι κι αυτοί στο Δήμο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Ο πατέρας του μαθητή μιλά σήμερα στον «Ελεύθερο Τύπο» και δηλώνει πώς αυτό που έκανε το παιδί του ήταν αυθόρμητο. «Είναι πολύ καλός μαθητής και θέλει να σπουδάσει υπολογιστές» λέει ο υπάλληλος του Δήμου Λάρισας που βγήκε στην σύνταξη τον περασμένο Μάρτιο αλλά ακόμα δεν του την καταβάλουν.
«Τα πάντα διαλύονται. Κόβεται το εισόδημα των γονιών. Τελευταία μας ήρθαν πολλά χαράτσια. Μόνο αυτή η έκτακτη εισφορά ήταν 1038 ευρώ» τονίζει ο πατέρας του μαθητή.
Η ενέργειά του συνειδητή, όπως τουλάχιστον δείχνει το ευθυτενές παράστημα και η αποφασιστικότητα στην έκταση -αλλά και ένταση- του χεριού του, καθώς και η διάρκειά της. Παραστάτης στην παρέλαση του σχολείου του, κράτησε ανοιχτή την παλάμη του καθ’ όλη τη διάρκεια της …απόδοσης τιμών στους επισήμους και άλλους σπουδαιοφανείς της εξέδρας.
Τιμωρία ή νουθεσία;
Το ίδιο έπραξαν άλλοι δύο μαθητές σχολείων, ίσως με λιγότερη ένταση, όπως και ολόκληρες τάξεις οι οποίες έστρεψαν το κεφάλι τους προς την αντίθετη, των επισήμων, φορά. Η ενέργεια του Αχιλλέα μονοπωλεί και τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης των νέων, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, απασχολεί βεβαίως και τους τοπικούς φορείς της εκπαίδευσης. Οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ του συνήθους διλήμματος: να τιμωρήσουν τον νέο ικανοποιώντας το αίσθημα του καθωσπρεπισμού ή να περιοριστούν σε μερικές νουθεσίες;
Βλέπετε, πρέπει να λάβουν υπόψη και τις συνέπειες ενός κόσμου και μιας νέας γενιάς που σιγά σιγά φτιάχνει το δικό της Πολυτεχνείο. Η πρώτη αντίδραση της περιφερειακής διευθύντριας εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Κων. Πράντζου, παρέπεμπε το θέμα στην αρμοδιότητα του οικείου συλλόγου διδασκόντων. Χθεσινές πληροφορίες πάντως ήθελαν τον προϊστάμενο της εκπαίδευσης να καλεί τους γονείς του μαθητή για κάποιες συστάσεις (;).
Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας, Βαγγέλης Κατσιώτης, επισήμανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από τους καθηγητές, όταν το θέμα συζητηθεί στο συμβούλιο του σχολείου, προκειμένου να μην τιμωρηθεί ο μαθητής.
Κι αν ο Αχιλλέας έδειξε αξιοθαύμαστο θάρρος στην παρέλαση, από χθες ένιωθε μάλλον άβολα και φοβισμένος με την αναπάντεχη δημοσιότητα που πήρε η ενέργειά του και τις -εξ αυτού του λόγου- πιέσεις που δεχόταν από κεντρικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, τα οποία δεν τον άφηναν σε ησυχία. Και σιωπούσε…


ierosagwn

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

"Δεν είστε εντολοδόχος της κυβέρνησης κ.Πρόεδρε"

Του ΣΗΦΗ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ
ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΝ ε.α

Δυο μέρες πριν η Ελλάδα συρόταν από τις Ευρωπαϊκές δυνάμεις σε μια δέσμευση οικονομική και πολιτική τουλάχιστον εικοσαετούς προοπτικής. 


Νίκη παρουσίασε η Ελληνική κυβέρνηση ότι σε δέκα χρόνια θα ευρεθούμε στα οικονομικά επίπεδα που ήμασταν το 2009. 


Όμως εξ αιτίας της οικονομικής μας κατάστασης το 2009...
συρθήκαμε σαν λαός ως εδώ με δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που μας έχουν ρίξει στη δυστυχία.


Είναι καιρός τώρα, που ο Ελληνικός λαός, έχει δείξει την αγανάκτηση και την περιφρόνηση του στο υπάρχον συντεχνιακό κράτος που οικοδόμησαν οι πολιτικοί από την μεταπολίτευση και μετά. 


Πολλές φορές η αγανάκτηση αυτή εναντίον των πολιτικών έχει καταγραφεί όχι μόνον φραστικά αλλά και με έργα (ξυλοδαρμοί και εκσφενδόνιση αυγών και γιαουρτιών).


Καιρό τώρα σαν τελευταία ελπίδα, αφού το κυβερνών πολιτικό κόμμα δεν συγκινείται, αναμένει μια πολιτική πρωτοβουλία (παραίτηση) από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα οδηγούσε σε εκλογές και θα έδιδε προοπτική και ανακούφιση στον λαό. 


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως υπέρτατη αρχή της πολιτείας πρέπει να εξασφαλίζει την ενότητα και την συνοχή του κοινωνικού ιστού.


Είδαμε όμως στα γεγονότα της Θεσσαλονίκης τον κ. Παπούλια να κάνει δηλώσεις οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν ταιριάζουν με τον θεσμό τον οποίο υπηρετεί. 


Το απολογητικό του ύφος για την πατριωτική και δημοκρατική του στάση μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο τον υποβάθμισε σε επίπεδο μέτριου πολιτικού αφού προσέδωσε προσωπική χροιά


Σήφης Μανουσογιαννάκης
Πρώην Υπαρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Π.Ν.
Έτσι ο ίδιος ξέχασε τον θεσμό του ανωτάτου άρχοντα και προκάλεσε αυτό ακριβώς που δεν έπρεπε να γίνει. 


Να αμφισβητούνται άμεσα το ήθος και η πολιτική του -ανοικτά- είτε με υπολογισμό της ηλικίας του με βάση το βιογραφικό και να τίθενται ερωτηματικά για το πότε ανέπτυξε την αντιστασιακή του δράση κατά την κατοχή, είτε με δημοσίευση φωτογραφιών με παρέες στη θάλασσα που παραπέμπουν σε θλιβερή δεκαετία του παρελθόντος.


Θα έπρεπε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας να έχει καταλάβει την αγωνία του τόπου και να στεκόταν εκεί δίνοντας στην συνείδηση του κόσμου την ελπίδα και την ομόνοια έστω και αν “κάποιοι” όπως λέει η κυβέρνηση προκάλεσαν τα γεγονότα. 




Αντίθετα φάνηκε να λειτουργεί ως εντολοδόχος μιας κυβέρνησης που έχει καταστεί τελείως αναξιόπιστη και μισητή στον κόσμο κατά την διετή πορεία της.

 24gr