Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

Νεκρό βρέφος σε μπανιέρα με παγάκια-Οι γονείς έκαναν τελετή για να το επαναφέρουν στη ζωήΣοκ υπέστησαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας που έφτασαν στο διαμέρισμα της Κυψέλης μετά από τηλεφώνημα αγνώστου.

Αντίκρισαν το άψυχο σώμα ενός νεογέννητου κοριτσιού να επιπλέει μέσα στη μπανιέρα που οι γονείς του είχαν γεμίσει με παγάκια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso” οι γονείς είχαν μετατρέψει την τουαλέτα σε χώρο τελετής με κεριά και θυμιάματα. Ήταν πεσμένοι στα γόνατα και προσεύχονταν να επιστρέψει στο άψυχο κορμάκι του παιδιού το πνεύμα του.

Άφωνοι οι αστυνομικοί προσπάθησαν μάταια να επέμβουν. Χρειάστηκε αρκετή υπομονή και η παρέμβαση του εισαγγελέα για να καταφέρουν να πάρουν το άψυχο σώμα του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί γεννήθηκε νεκρό την Κυριακή και οι γονείς που είναι μέλη μιας αίρεσης προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να το επαναφέρουν στη ζωή.

Οι δυο Ρώσοι που έχουν άλλα έξι παιδιά οδηγήθηκαν στο Τμήμα. Εκεί εξήγησαν ότι προσπάθησαν μόνοι τους να φέρουν το παιδί στον κόσμο αλλά απέτυχαν και τότε ξεκίνησαν την τελετή για να το επαναφέρουν στη ζωή.

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: