Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Έξι συλλήψεις για αγοραπωλησία βρέφους στα Χανιά

Στη σύλληψη τριών ανδρών και τριών γυναικών από τη Βουλγαρία, που κατηγορούνται για αγοραπωλησία και συμμετοχή σε αγοραπωλησία βρέφους, προχώρησαν αστυνομικοί στα Χανιά και στην Παλαιοχώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ύστερα από πληροφορίες που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, σχετικά με πώληση βρέφους από αλλοδαπούς στην περιοχή της Κρήτη, έναντι αμοιβής, διενεργήθηκαν έρευνες, και εντοπίσθηκε ο 32χρονος πωλητής.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί παριστάνοντας ζευγάρι αγοραστών συναντήθηκαν σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον 32χρονο, πριν δύο μέρες, και συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί σε νέο ραντεβού η αγοραπωλησία ενός αγοριού, ηλικίας τριών μηνών, αντί του χρηματικού ποσού των 14.000 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, σήμερα στις 10 το πρωί πραγματοποιήθηκε το ραντεβού, της αγοραπωλησίας, στα Χανιά, κοντά σε πολυκατάστημα πώλησης τροφίμων. Ο πωλητής κατά τη διάρκεια του ραντεβού απαίτησε την παρουσία μόνο της γυναίκας και αφού βεβαιώθηκε ότι έφερε μαζί της το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, την μετέφερε κοντά στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και την άφησε να περιμένει. Ο πωλητής με την σύζυγό του μετέβησαν σε παρακείμενη καφετέρια, όπου φυλάσσονταν το ανήλικο από άλλο ζευγάρι. Στη συνέχεια γύρισε πίσω και παρέδωσε το αγοράκι στη γυναίκα αστυνομικό αφού παρέλαβε τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί. Αμέσως, αστυνομικοί που είχαν ακροβολιστεί στο σημείο συνέλαβαν και τα τέσσερα άτομα και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 14.000 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε και η συμμετοχή στην αγοραπωλησία του βρέφους ενός άνδρα και μίας γυναίκας σήμερα το απόγευμα στην Παλαιόχωρα-Χανίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο το πρωί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


πηγή: http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: