Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ν.Δ ΟΠΩΣ ΠΑΣΟΚ 2004


Μετά την συντριβή της Ν.Δ στις εκλογές του Οκτωβρίου άρχισαν τα όργανα να να βαράνε για το κόμμα που κυβέρνησε για 5,5 χρόνια την χώρα. Μια κυβέρνηση και έναν Πρωθυπουργό που ασκούσε την εξουσία μέσω διαρροών, δυσαρέσκειας του Μέγαρου Μαξίμου και μιας αυλής του με αντιμαχόμενα συμφέροντα που αλληλοεξοντωνόντουσαν για να έχουν το πάνω χέρι στην εύνοια του Καραμανλή σκάβοντας έτσι το λάκκο τους.
Τώρα έχουν σειρά οι δελφίνοι, για το ποιός θα πάρει το μαγαζί που λέγεται Ν.Δ. Οι υποψηφιότητες είναι 4 και είναι οι εξής:
-Το Ντοράκι μου (όπως θα έλεγε και ο ακατονόμαστος πατέρας της, ο έξω από εδώ να είναι)
-Ο Αντωνάκης (γιατί όσο και να μεγάλωσε για μας είναι ο Αντωνάκης της αξέχαστης περιόδου 1990-1993)
-Ο Κύριος Αβραμόπουλος (του έχουμε ένα σεβασμό ως πρώην διπλωμάτης, Δημάρχου των Αθηνών και τέλος Πρόεδρος ενός δημοσκοπικού κόμματος, του πρώτου παγκοσμίως)
-Παναγιωταράς Ψωμιάδης, ο Μακεδονομάχος και πάσης φύσεως εχθροφάγος αυτής της χώρας (Για όσους δεν κατάλαβαν είναι ο φίλος του γνωστου Πανάγου και γνωστός σε όλους ZORO!!!!)

Η Ντόρα μας όπως καταλάβατε, της έχουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια λόγω του πατέρα της. Είναι ένα άξιο στέλεχος της Ν.Δ που έχει τα προσόντα να είναι κόρη του ακατανόμαστου και αποστάτη του 1965. Να ξεκινήσει την πολιτική της καριέρα ως βουλευτή Ευρυτανίας, εμπορεύοντας και εξαργυρώνοντας τον άδικο χαμό του συζύγου της Παύλο Μπακογιάννη. Αναρυχήθηκε στην Ν.Δ πάντα με τις πλάτες του πατέρα της και τέλος ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ, όνειρό της είναι να κάνει την Ελλάδα, Αμερικάνικη πολιτεία με κηβερνήτη την ίδια για να λυθούν και τα χρόνια προβλήματα που έχουμε.Πολιτικός είναι καθαρή, δεν έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο SIEMENS και τα δώρα που έχει δεχτεί απο την SIEMENS για εξοπλισμό γραφείου και οικοσυσκευές στο εξοχικό στην Ευρυτανία, δεν την ακουμπάνε την ίδια αλλά τους συνεργάτες που ξεχάσαν να τα πληρώσουν.
Ο Αντωνάκης, αν και ήταν πολλά χρόνια έξω από τις πολιτικές εξελίξεις στην Ν.Δ, τι να κάνουμε ο άνθρωπος ήθελε περισσότερο χρόνο για να οργανώσει την υποψηφιότητά του. Αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο για να πάρει εκδίκηση από την μισητή <<αγία οικογένεια>>. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε βέβαια ότι και αυτός έβαλε το χεράκι του για να γεμίσει η Ελλάδα με χιλιάδες λαθρομετανάστες από την Αλβανία. Ο Αντωνάκης είναι το κόκκινο πανι για την << Αγία οικογένεια>> και αυτό μας ευχαριστεί και πιστεύω ότι ειναι το πιο θετικό του στοιχείο.
Ο Κύριος Αβραμόπουλος είναι ο τύπος εκείνος του πολιτικού που θα πάρει θέση για τα πάντα, θα συγκρουστεί κατά την γνώμη του με συμφέροντα αλλά στο τέλος θα κάνει μια τρύπα στο νερό. Δηλαδή είναι ο Κύριος Τίποτα όπως είχε πει κάποτε ο Κος Πάγκαλος. Από όπου περνάει έχει αυτοσκοπό να φτιάξει και να ενισχύσει την εικόνα του. Τον Βλέπουμε είτε ως διπλωμάτη είτε ως Δήμαρχο είτε ως Υπουργός. Για το κόμμα που έφτιαξε τι να πούμε, ήταν η πολιτική φούσκα του αιώνα. Ο Κος Τίποτα, με το κόμμα του Τίποτα, τέλειος συνδιασμός. Α!!!!!!!!!! Συγνώμη, άφησε και κάτι, τα αρχικά του κόμματός του (Κ.Ε.Π) έγιναν τα αρχικά για τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, τα γνωστά ΚΕΠ.
Για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι και να πούμε είναι λίγο. Για εμάς είναι ο Λαζόπουλος της πολιτικής. Κάθε εμφάνισή του προσφέρει άφθονο γέλιο και μας δίνει ένα λόγο για να ζούμε. Είναι ο κλασσικός πολιτευτής περασμένων δεκαετιών από την Θεσσαλονίκη που για; Ότι γίνεται ή δεν γίνεται φταίει το κράτος των Αθηνών. Αυτοί δεν φέρουν καμιά ευθύνη, ο στρουθοκαμηλισμός τους δεν φταίει καθόλου. Είναι ο τύπος που στηρίζει τους φίλους του ακόμα και αν συμμετέχουν σε σκάνδαλα (βλέπε Πανάγο). Πάνω από όλα η φιλία και ας κλέβουν μερικά εκατ. Ευρώ. Η ζωή βλέπετε είναι ακριβή. Μεγάλο όνειρό του να γίνει Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Και ας ελπίσουμε να μείνει μόνο όνειρό του.
Εμείς στηρίζουμε ανεπιφύλαχτα Ψωμιάδη για να παίζονται και κωμωδίες στην Βουλή και όχι μόνο δράματα. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στην ατάκα που είπε ο Κος Τράγκας και να την συμπληρώσω, ότι την αρχηγία της Ν.Δ την διεκδικούν 2 αποστάτες, μία κόρη αποστάτη και ένα ψώνιο. Ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την παράταξη.
Μπράβο παιδιά!!!!!!!!!!!! Όλοι οι Έλληνες χαίρονται για εσάς!!!!

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Ξεκινώντας καριέρα στα 94

Το πτυχίο της νομικής στο Πανεπιστήμιο του Ουρμπίνο, που βρίσκεται στην κεντρική Ιταλία απονεμήθηκε σε μία φοιτήτρια 94 ετών, η οποία μάλιστα αναμένεται να συνεχίσει περαιτέρω τις σπουδές της.

"Η φοιτήτρια Αντριάνα Τζανίλι, αποτελεί παράδειγμα επιμονής και για τους άλλους φοιτητές", δήλωσε ο Στέφανο Πιβάτο, πρύτανης του Πανεπιστημίου του Ουρμπίνο.

"Χάρη στο αξιοσημείωτο τελικό δοκίμιο της με θέμα τη βία κατά των γυναικών και τα άριστα αποτελέσματα στις εξετάσεις της, θα την αξιολογήσουμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία", πρόσθεσε ο πρύτανης.

Η 94χρονη πτυχιούχος της Νομικής διαθέτει ακόμη διπλώματα στις ασιατικές γλώσσες και στις πολιτικές επιστήμες, ενώ τώρα σχεδιάζει να ειδικευτεί στον τομέα του δικαίου.

"Δείχνει απίστευτη ζωντάνια και διαύγεια", σημείωσε ο πρύτανης, τονίζοντας ότι η κ. Τζανίλι είχε ενσωματωθεί πλήρως στο πανεπιστημιακό περιβάλλον, όπου οι συμφοιτητές της ήταν ηλικίας 20 ετών.


πηγή:www.news247.gr