Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο: Με άρωμα ΣΥΡΙΖΑ οι επιθέσεις Κύρτσου προσωπικά στον Μητσοτάκη

 Σε τροχιά ανοιχτής σύγκρουσης με την κυβέρνηση αλλά και προσωπικά τον Κυρ. Μητσοτάκη έχει μπει ο ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η συνεχής και κλιμακούμενη κριτική (σε πολλά θυμίζει… ΣΥΡΙΖΑ) για μια σειρά ζητήματα (πανδημία, ακρίβεια κ.ά.).

Όπως αποκαλύπτει το paron.gr: το Μέγαρο Μαξίμου είναι εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά του, αλλά στην παρούσα φάση δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μέτρα. «Ο Κύρτσος προσπαθεί να εξωθήσει τον πρωθυπουργό στα άκρα για να τον διαγράψει και να… γίνει ήρωας», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο στενών συνεργατών του κ. Μητσοτάκη. «Δεν θα του κάνει αυτήν τη χάρη», λένε με έμφαση.

Προσθέτουν δε ότι με την τακτική του ο κ. Κύρτσος προσπαθεί επί της ουσίας να εκβιάσει τον πρωθυπουργό να τον κρατήσει στο ψηφοδέλτιο και στις επόμενες ευρωεκλογές. «Κάτι τέτοιο δεν παίζει», σημειώνουν. Από την άλλη, ο ευρωβουλευτής είναι αποφασισμένος να τραβήξει κι άλλο το σχοινί, δεν έχει άλλωστε τίποτα να χάσει. Ευρωβουλευτής θα είναι μέχρι το 2023. Κατά συνέπεια το… σίριαλ θα έχει και νέα επεισόδια.

periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: