Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Συμφώνησαν Βαρούχας, Κάκος, Σπάθας, Γκέκας για το επίμαχο πέναλτι του Ολυμπιακού

 Μετά τις διαμαρτυρίες από την πλευρά του Βόλου για το πέναλτι που κέρδισε ο Ρέαμπτσιουκ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, η Αθλητική διαπλοκή κατέγραψε τη σχετική κριτική διαιτησίας σε ΕΡΤ, Mega και Open:

ΕΡΤ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΟΥΧΑΣ

«Ο διαιτητής είναι πολύ κοντά. Ο παίκτης του Βόλου σπρώχνει τον παίκτη του Ολυμπιακού. Είναι παράβαση, είναι πέναλτι, διαιτητής και var το επισημοποίησαν και ήταν σωστή η απόφασή τους».


MEGA CHANNEL - ΗΛΙΑΣ ΣΠΑΘΑΣ


«Βλέπουμε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ενώ η μπάλα βρίσκεται στον αέρα, παίρνει το προβάδισμα από τον παίκτη του Βόλου. Ο παίκτης του Βόλου με το δεξί του χέρι σπρώχνει στην πλάτη τον ποδοσφαιριστή και τον βγάζει εκτός τροχιάς... Υπάρχει σίγουρα σπρώξιμο. Δεν έχουμε δυναμόμετρο. Υπάρχει επαφή. Είναι παράβαση. Υπάρχει το σπρώξιμο. Είναι παράβαση. Πολύ σωστά ο διαιτητής έδωσε την παράβαση».

Στην εκπομπή του Mega μίλησε και ο καλεσμένος παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού Φάνης Γκέκας ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Νομίζω ότι από τη στιγμή που υπάρχει επαφή και φαίνεται ξεκάθαρα με το δεξί χέρι ότι παρενοχλεί τον ποδοσφαιριστή, νομίζω είναι πέναλτι».

OPEN - ΤΑΣΟΣ ΚΑΚΟΣ


«Η εικόνα τα λέει όλα. Είναι ξεκάθαρη περίπτωση. Ο επιθετικός πηγαίνει προς τη μπάλα. Θα πήγαινε προς τη μπάλα αν δεν υπήρχε το σπρώξιμο που θα τον βγάλει εκτός πορείας και σίγουρα είναι ανατροπή. Τον βγάζει εκτός πορείας, είναι ξεκάθαρη περίπτωση για μένα. Δεν νομίζω ότι χωράει αμφισβήτηση. Τόσο ο διαιτητής άμεσα το σφυρίζει όσο και ο var επιβεβαίωσε την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή. Συμφωνώ απόλυτα».

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Όπως βλέπουμε και οι 3 κριτικοί διαιτησίας των τριών καναλιών που συχνά έχουν διαφορετικές απόψεις, συμφώνησαν ότι υπάρχει πέναλτι αιτιολογώντας το με τον ίδιο τρόπο. Και όμως ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για τέλμα, κατάντια και αηδία...:


Δεν υπάρχουν σχόλια: