ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ:
· 500 ΓΡ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ
· 800 ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
· 3 ΚΤΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
· 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
· 250 ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
· 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
· 3 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΑΧΑΡΙ
· 1 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ
· 1 ΞΥΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
· 1 ΚΤΣ ΖΑΧΑΡΗ
· ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑ. ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΠΥΡΩΤΟΣ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ,ΑΛΑΤΟ ΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΑΜ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ. ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου