Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβουμε το καρπούζι οριζόντια σε δύο κομμάτια, και αποθηκεύουμε το ένα στο ψυγείο τυλίγοντάς το με μεμβράνη.
- Αφαιρούμε προσεκτικά την ψίχα από το άλλο μισό κομμάτι και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο. Με την ψίχα μπορούμε να φτιάξουμε σορμπέ.
- Φτιάχνουμε το ζελέ φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Γεμίζουμε το άδειο καρπούζι με το ζελέ φράουλα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 8-10 ώρες ώστε να παγώσει καλά.
- Αφαιρούμε από το ψυγείο και διακοσμούμε το ζελέ με τα καραμελάκια, τα ζελεδάκια ψαράκια, και καρφώνουμε στο καρπούζι τα χάρτινα κακτάκια και φλαμίνγκο.
- Κόβουμε τα χάρτινα καλαμάκια και με μια κόλλα τα κολλάμε ώστε να φτιάξουμε τη σκάλα.
- Καρφώνουμε τις χάρτινες ομπρελίτσες στα ζελεδάκια και διακοσμούμε το καρπούζι.
- Μόλις αφαιρέσουμε το ζελέ από το ψυγείο, θα πρέπει να καταναλωθεί αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου