Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Μία Καλίφα: Από το πορνό με το χιτζάμπ, στο τατουάζ - κατάθεση ψυχής

Μία Καλίφα: Από το πορνό με το χιτζάμπ, στο τατουάζ - κατάθεση ψυχής

H social media influencer - γνωστή για το παρελθόν της στην βιομηχανία του πορνό, τίμησε με το δικό της τρόπο μια θρυλική αντάρτισσα από το Κουρδιστάν που πάλεψε με τις δικές της δυνάμεις κόντρα στον ISIS.

Η Μία Καλίφα δεν απαντά πια στην περιγραφή της πορνοστάρ, είναι μια storyteller, ένα νέο, όμορφο κορίτσι, που χρησιμοποιεί την δυναμική των social media, το κοινό των 23,8 εκατομμυρίων ακολούθων της, για να μοιράζεται ιστορίες που αξίζουν την προσοχή μας.

Το νέο της tattoo, που φιλοτέχνησε ο Ντάνιελ Γιούσεφ, όπως η ίδια μας εξήγησε, απεικονίζει την Έϊζια Ραμαζάν, μια αντάρτισσα από το Κουρδιστάν, μέλος της μεραρχίας που κατάφερε να απελευθερώσει τη συριακή πόλη της Μανμπίτζ από τους τρομοκράτες του ISIS. Η ίδια γνώρισε μαρτυρικό θάνατο στα 19 της.

Το "αντάρτικο" της Μία Καλίφα στα social media, η οποία με κάθε της post ξεφεύγει από τα κλισέ του νεοπλουτισμού και της αλαζονείας, αξίζει την προσοχή μας. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν η Μία είχε δεχθεί απειλές από τους τζιχαντιστές για αποκεφαλισμό της, με αφορμή το πορνό με το χιτζάμπ. Η ίδια είχε αποκαλύψει πως η παραγωγή την είχε αναγκάσει το 2014 να γυρίσει τη συγκεκριμένη σκηνή, όταν ήταν μόλις 21 ετών, όντας πολύ φοβισμένη.

"Τους είπα πως με αυτό θα καταλήξω να με σκοτώσουν και γέλασαν. Με εκφόβιζαν, φοβόμουν. Ήμουν 21 ετών τότε, δεν είχα δικηγόρο ή σύμβουλο, με έβλεπαν σαν μηχανή παραγωγής χρήματος", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο BBC, όπου μεταξύ άλλων δήλωνε πως "το πορνό δεν είναι η πραγματικότητα".

Σημειώνεται πως η λιβανέζικης καταγωγής Μία, έχει φτάσει τους σχεδόν 24 εκ. ακολούθους στο Instagram, ενώ τις τελευταίες ημέρες αναρτά διαρκώς βίντεο από την Παλαιστίνη, παίρνοντας σαφή πολιτική θέση κατά των βομβαρδισμών σε περιοχές αμάχων και τους εποικισμούς. 

news247


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: