Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΧΑΛΚΙΔΑ: Το Temple Cafe (πρώην Αφροδίτη) παίρνει ξανά ζωή!

 

ΧΑΛΚΙΔΑ: Το Temple Cafe (πρώην Αφροδίτη) παίρνει ξανά ζωή!

Ενα ακίνητο ...φιλέτο στο κέντρο της Χαλκίδας θεωρείται η γωνία που στεγαζόταν μέχρι πριν τρία χρόνια το cafe - bar Temple (για τους πιο παλιούς το θρυλικό πια cafe "Αφροδίτη") στον πεζόδρομο της Τζιαρντίνι.

Το κτήριο παραμένει ανεκμετάλλευτο για πολλά χρόνια, ενώ έχει περάσει στα χέρια της γνωστής οικογένειας Σουλιώτη (ντολμαδάκια «Παλίρροια").

Θυμίζουμε ότι η επένδυση που έγινε στο ακίνητο από τους αδελφούς Τζίνα για τη δημιουργία του Temple ήταν πολύ μεγάλη. Ωστόσο, δεν καρποφόρησε και το κτήριο ερήμωνε, παρόλο που βρίσκεται σε προνομιακό σημείο της πόλης.

Ποιοι τόλμησαν να το νοικιάσουν και να αναλάβουν να το φτιάξουν; Οι επιχειρηματίες Δημήτρης Ηλίας και Αργύρης Μούντριχας, οι οποίοι από το 2017 διατηρούν το ψητοπωλείο "ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ" στην περιοχή της Καναπίτσας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του OlaEvia, θα μεταφέρουν το ψητοπωλείο στο μαγαζί - γωνία. Τα εγκαίνια αναμένονται ...όσο το δυνατόν συντομότερα για να προλάβουν τη θερινή σεζόν, την οποία όλοι οι επιχειρηματίες εστίασης περιμένουν πως και πως! 

olaevia

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: