ΓΙΑ 6-8 ΑΤΟΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
5 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ
3 ΚΤΣ ΞΥΔΙ
1/4 ΚΙΛΟΥ ΨΥΧΑ ΨΩΜΙΟΥ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΥ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΑ
250 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΑΚΟΥΛΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.
ΜΟΥΣΚΕΥΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΤΟ ΣΤΙΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΟΙΦΗ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΗΞΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου