ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 1/2 ΚΙΛΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2-3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΡΙΓΑΝΗ
ΧΥΜΟΣ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ. ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΣΧΑΡΑ Η ΣΕ ΤΑΨΙ.
ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ , ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ.
ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΙΓΜΑ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ.
ΟΤΑΝ ΨΗΘΟΥΝ, ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΑΙΝΤΑΝΟ, ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου