ΓΙΑ 6-8 ΑΤΟΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ
1/2 ΚΙΛΟ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
3 ΜΕΤΡΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
2 ΜΕΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΟΡΔΟ
150 ΓΡ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
100 ΓΡ ΛΑΔΙ
200 ΓΡ ΦΕΤΑ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΤΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ Η ΡΟΔΕΛΕΣ.
ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.
ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ ΣΚΕΥΟΣ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ. ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ. ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.
ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ 2.5-3 ΩΡΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ, ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου