ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
4 ΦΕΤΕΣ ΣΝΙΤΣΕΛ( ΜΟΣΧΑΡΙ Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ)
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ
4-5 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
6 ΚΤΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ
2 ΚΤΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
2 ΦΕΤΕΣ ΖΑΜΠΟΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ:
250 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ
300 ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΚΤΓ ΖΑΧΑΡΗ
6 ΚΤΣ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ.
ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΑΣ. ΤΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΖΑΜΠΟΝ. ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΝΙΤΣΕΛ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΡΟΛΑΚΙΑ. ΤΑ ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΕ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ. ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ. ΧΑΜΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΑΣΟΥΝ ΩΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΤΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.
ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΣΗ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου