Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

 


ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

ΥΛΙΚΑ:
8 ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ 
3-4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
7-8 ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
6 ΚΤΣ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ
1 1/2 ΚΤΣ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ 
1 1/2 ΚΤΣ ΜΕΛΙ
1 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΛΑΔΙ
ΘΥΜΑΡΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ. ΤΙς ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΡΑΣΙ. ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ. ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΡΗΧΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ.

ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΙΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΞΥΔΙ.

ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: