Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Αυτή είναι η ομάδα Happy Virus

 


Η ομάδα μας δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει πραγματοποιήσει τις παρακάτω δράσεις.

1. Ζωγράφισαν παιδιά για τα παιδιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

2. Παραμονή Πρωτοχρονιάς χαρίσαμε χαρά και αισιοδοξία σε ηλικιωμένους με νησιώτικη μουσική και τραγούδια αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

3. Αυτό το διάστημα βρισκόμαστε στο πρότζεκτ 365 μαθήματα ζωής, όπου ηλικιωμένοι μέσα από την ζωή τους μας αναφέρουν τι τους δίδαξε η ζωή τους με λίγες λέξεις. Αυτά τα μαθήματα ζωής θα μαζευτούν και θα συμπεριληφθούν σε ένα σημειωματάριο. Με αυτόν τρόπο και οι ηλικιωμένοι θα είναι δημιουργικοί και εμείς οι υπόλοιποι έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτά τα μαθήματα ζωής. Και όλα τα παραπάνω πάντα με σεβασμό προς το πρόσωπο του καθενός, με αγάπη και με κατανόηση. 

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε και εσείς στην δράση μας αυτή και να έχουμε μια γενικότερη συνεργασία δίνοντας από την μεριά μας χαρά στους ανθρώπους αυτούς και διδάσκοντάς μας πολλά από την ζωή. 

Ευχαριστούμε πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας και θα είμαστε πάντα ανοιχτοί για επικοινωνία και συνεργασία. Μπορείτε και εσείς να μας προτείνετε κάποιες δράσεις που θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε στην ομάδα μας.

Με εκτίμηση 

Η ομάδα Happy Virus

Facebook Happy Virus Team

Instagram Happy Virus

Δεν υπάρχουν σχόλια: