Υλικά (10 μερίδες)
200 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
200 γρ. τυρί μυτζήθρα ανάλατη
150 γρ. βούτυρο αγελαδινό
500 γρ. κανταΐφι
50 γρ. γάλα
Για το σιρόπι:
400 γρ. νερό
600 γρ. ζάχαρη
χυμός από μισό λεμόνι
200 γρ. τυρί μυτζήθρα ανάλατη
150 γρ. βούτυρο αγελαδινό
500 γρ. κανταΐφι
50 γρ. γάλα
Για το σιρόπι:
400 γρ. νερό
600 γρ. ζάχαρη
χυμός από μισό λεμόνι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου