Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Τι καταγγέλλει η οικογένεια του κοριτσιού

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στα Τρίκαλα. Η οικογένεια του κοριτσιού καταγγέλλει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και προσέλαβε ιδιώτη ιατροδικαστή.


Συνεχίζεται αμείωτο θρίλερ με την υπόθεση της 16χρονης, που βρέθηκε νεκρή χθες μπροστά από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.



© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : YOUTUBE/TRIKALAVOICE
Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Το άτομο και τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία - ΒίντεοΑν και αρχικά φάνηκε ότι η ανήλικη αυτοκτόνησε πέφτοντας από το καμπαναριό, η οικογένειά της καταγγέλλει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.



Εάν και είχε προγραμματιστεί για σήμερα ιατροδικαστική εξέταση στη Λάρισα, δεν θα γίνει τελικά, καθώς οι γονείς προσέλαβαν ιδιώτη ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

H δίδυμη αδελφή της 16χρονης καταθέτει στις Αρχές, που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται ότι το πτώμα της 16χρονης βρέθηκε ακριβώς μπροστά από την είσοδο του ιερού ναού, όπου γίνονται εργασίες ανακατασκευής της οροφής, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει στέγη στην εκκλησία.

Υπάρχει μία σκαλωσιά στο πίσω μέρος της εκκλησίας, ύψους περίπου 3 μέτρων, ενώ το κορίτσι βρέθηκε νεκρό μπροστά στην κεντρική είσοδο της εκκλησίας.

Αναμένεται η δακτυλοσκόπηση στους σωλήνες της σκαλωσιάς όπου σκαρφάλωσε η 16χρονη.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, «κλειδί» στην όλη υπόθεση πιθανόν να είναι οι τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε το κορίτσι και γι’ αυτό αναμένεται να κατατεθεί σχετικό αίτημα άρσης του απορρήτου και καταγραφής των σημάτων των κινητών.
Το χρονικό

Η σορός της 16χρονης βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης (15/07), στον λόφο του Προφήτη Ηλία, έξω από εκκλησάκι, από εργαζομένους του Δήμου που εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στον χώρο.

Έτσι, η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα, ενώ άνδρες της Ασφάλειας εξέτασαν το πτώμα, που -σύμφωνα με τις πληροφορίες- έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ακόμα, η αδελφή της θανούσας δήλωσε στο Star, την Τετάρτη, πως η 16χρονη δεν απαντούσε σε επανειλημμένες κλήσεις παρά μόνο σε μία.
«Σήκωσε το τηλέφωνο κλαμένη και μου λέει: "Χριστίνα, σε αγαπάω και να προσέχεις" και βγήκα στους δρόμους να ψάχνω» αποκάλυψε η αδελφή της 16χρονης.

Παράλληλα, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του είναι νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, το κορίτσι συναντήθηκε, στις 02:00, με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που γνώρισε μέσω Instagram.

«Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε» είπε η δίδυμη αδερφή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: