Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ελληνικό νησί σε λίστα με τα 100 πιο εντυπωσιακά νησιά του κόσμου

Το κυκλαδίτικο νησί της Ίου συμπεριλήφθηκε στα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου, σύμφωνα με λίστα του διεθνούς ειδησεογραφικού ιστότοπου Insider.


Το νησί της Ίου συμπεριλαμβάνεται σε λίστα του Insider.com που παρουσιάζει τα 100 πιο εντυπωσιακά νησιά του κόσμου. Ο κορυφαίος διεθνής ειδησεογραφικός ιστότοπος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε πάνω από 350 εκατομμύρια ανθρώπους που εμπιστεύονται το μέσο και τις προτάσεις του.

© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : INSTAGRAM/ PEREZAKI
Διακοπές στη Δονούσα: Ο επίγειος παράδεισος των Κυκλάδων



Ο ταξιδιωτικός συντάκτης που αναφέρεται στην Ίο προτείνει ανεπιφύλακτα το νησί των Κυκλάδων λόγω του φυσικού του κάλλους, αλλά και της ιδιαίτερης νυχτερινής ζωής που διαθέτει.
«Πρόκειται για ένα καταπληκτικό μέρος, λιγότερο γνωστό ανάμεσα στα ελληνικά νησιά. Έχει όμορφες παραλίες, αλλά είναι η ατμόσφαιρα και η νυχτερινή ζωή που θα πρέπει να σας προσελκύσουν εδώ» αναφέρει το Insider.

Στο φυσικό κάλλος του νησιού συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι μεγάλες παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά, η γραφικότητα της Χώρας του νησιού καθώς και οι ανέγγιχτες φυσικές ομορφιές του τοπίου της Ίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: