Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για να ευχαριστιέστε την ζωή σας. 86 - χρονος ακαδημαϊκός μας αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας του


Διάσημος και βραβευμένος Έλληνας καρδιολόγος, εξερευνητής και προφέσορας Ιωάννης Βικελίδης βγήκε στην σύνταξη σε ηλικία 70 χρονών, όμως ούτε το σώμα του αλλά και ούτε το πνεύμα του ένιωθα συνταξιούχοι. Εδώ και 16 χρόνια ο Ιωάννης Βικελίδης ζει από την σύνταξη του, αν και εξωτερικά αποκλείεται να του δώσει κάποιος παραπάνω από 55 χρόνια.


Ο Ιωάννης Βικελίδης αποκαλύπτει ότι το μυστικό κρύβεται στα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου. Αν είναι καθαρά και υγιή μπορεί κάποιος άνετα να ζήσει μέχρι τα 120 ίσως και παραπάνωκαι να νιώθει πολύ καλά στην υγεία του. Μέχρι στιγμής ο ίδιος ο καρδιολόγος επιβεβαιώνει την θεωρία του


Ο ειδικός απεσταλμένος μας κατάφερε να αποσπάσει μια αποκλειστική συνέντευξη από τον μαθουσάλα Ιωάννη Βικελίδη που μας ανέλυσε διεξοδικά την μέθοδο του στον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου




Στα 86 γενέθλια του ο Ιωάννης Βικελίδης έλαβε ευχές απο τον ίδιο τον πρωθυπουργο. Φωτογραφία απο το desktop του Ι.Βικελίδη.


Κύριε Βικελίδη, πολλές φορές έχετε δηλώσει ότι τα καθαρά αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου αποτελούν την βάση της υγείας ενός ανθρώπου. Γιατί το πιστεύετε αυτό?

Είναι απλό. Η λειτουργία όλων των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων εξαρτάται από την ποιότητα της παροχής αίματος. Εξάλλου, τι είναι η παροχή αίματος - είναι η παροχή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών, καθώς και η πρόσληψη διοξειδίου του άνθρακα και μεταβολικών προϊόντων στα εσωτερικά όργανα. Στην παιδική ηλικία, την εφηβική, την νεανική κινούμαστε πολύ, τα αιμοφόρα αγγεία μας είναι καινούργια, ελαστικά, καθαρά - η διατροφή όλων των οργάνων είναι η μέγιστη. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, η κίνηση μας περιορίζεται, και τα αιμοφόρα αγγεία μας αρχίζουν να ρυπαίνονται. Αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες - όχι μόνο επιβλαβείς (για παράδειγμα, όπως το κάπνισμα, η κακή διατροφή, το περιβάλλον, ο καθιστικός τρόπος ζωής), αλλά και αρκετά φυσιολογικούς όπως η απόθεση λιπιδίων, που συμβαίνει σε όλους.

Και τι στην ουσία είναι τα μολυσμένα αιμοφόρα αγγεία; Φανταστείτε σκουριασμένους σωλήνες . Τι συμβαίνει στο τέλος; Ως αποτέλεσμα, η πίεση του νερού αυξάνεται και το ίδιο το νερό γίνεται άγευστο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κύτταρα. Όταν η χοληστερόλη ή άλλες ουσίες εναποτίθενται πάνω τους, η πίεση αυξάνεται (τα βρώμικα αγγεία είναι η κύρια αιτία της υπέρτασης!). Το αίμα καθαυτό λαμβάνεται με ακαθαρσίες, η παροχή αίματος δεν γίνεται έτσι όπως πρέπει να γίνει. Ως αποτέλεσμα, όλα τα όργανα και τα συστήματα από τα οποία στην ουσία αποτελείται ο ανθρώπινος οργανισμός υποφέρουν. Άλλωστε ακόμη και το δέρμα είναι ένα συγκεκριμένο σύστημα

Ως αποτέλεσμα επέρχεται η γύρανση. Και επιπλέον δεν θα πονάτε καθόλου - και ο εγκέφαλος σας θα λειτουργεί σωστά. Δηλαδή, με τον καθαρισμό των κυττάρων, μπορείτε να παρατείνετε σημαντικά τη ζωή και την υγεία σας. Και αυτό δεν είναι μόνο μια θεωρία. Κάποτε το συνέστησα στους ασθενείς μου και τώρα το βιώνω και προσωπικά. Όλοι όσοι άκουσαν τη συμβουλή μου κάποια στιγμή έχουν ξεπεράσει κατά πολύ σε χρόνο ζωής τους συνομήλικούς τους



Έτσι σταδιακά επέρχεται η ρύπανση των αιμοφόρων αγγείων. Εάν δεν τα έχετε καθαρίσει ποτέ και είστε ήδη πάνω από 40 ετών, τότε τα κύτταρα σας είναι πολύ βρώμικα. Σύντομα αυτό θα επηρεάσει την υγεία σας, εάν δεν την έχει ήδη επηρεάσεί.


- Τι είδους παθογένιες προκαλεί η ρύπανση των αιμοφόρων αγγείων?

Όπως είπα και πριν, ολόκληρος ο οργανισμός υποφέρει από αυτό. Αλλά, φυσικά,επηρεάζονται κυρίως τα όργανα και τα συστήματα που σχετίζονται άμεσα με την κυκλοφορία του αίματος, δηλαδή το ίδιο το καρδιαγγειακό σύστημα.

Η ρύπανση των αιμοφόρων αγγείων προκαλεί τις εξής αρρώστιες:


Αθηροσκληρωτική αγγειακή νόσος. Τα αιμοφόρα αγγεία σταματούν να λειτουργούν εντελώς: τα μικρά αγγεία αποκλείονται πλήρως, και τα μεγάλα παρουσιάζουν μεγάλες ποσότητες χοληστερόλης

Η στεφανιαία νόσος οφείλεται στη δημιουργία πλούσιων σε χοληστερόλη αθηρωματικών πλακών στο τοίχωμα των επικαρδιακών στεφανιαίων αρτηριών, με αποτέλεσμα την στένωση του αυλού τους και την παρεμπόδιση της ροής του αίματος μέσα από αυτές.

ο εγκεφαλικό επεισόδιο είναι η βλάβη που προκαλείται όταν η παροχή του αίματος σε μία περιοχή του εγκεφάλου σταματήσει, οπότε τα κύτταρα που δεν παίρνουν οξυγόνο πεθαίνουν.

Υπέρταση. Με τη στένωση του αυλού στα αγγεία, η αρτηριακή πίεση αυξάνεται λόγω ρύπανσης.

Κιρσός. Εμφανίζεται όχι μόνο στα πόδια (κάτι που απασχολεί συχνά τις γυναίκες), αλλά και μέσα στον οργανισμό. Μια απο τις επιπτώσεις του κιρσού είναι και οι αιμορροΐδες.

Φλεβική και αρτηριακή θρόμβωση. Κατά την παρατεταμένη ρύπανση μπορεί να σχηματιστεί θρόμβος αίματος στα αγγεία, ο οποίος οδηγεί στον πλήρη θάνατο του αγγείου, ο οποίος μπορεί με τη σειρά του να οδηγήσει στο θάνατο μεμονωμένων κυττάρων σε ένα συγκεκριμένο όργανο. Εάν ο θρόμβος του αίματος βγει και εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, μπορεί να οδηγήσει σε απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων στην καρδιά - και αυτό είναι στην ουσία μια καρδιακή προσβολή, η οποία σε 70% των περιπτώσεων οδηγεί στον θάνατο.

Και αυτό συμβαίνει παντού σε όλη τη χώρα! 4 φορές περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από καρδιαγγειακές παθήσεις από ότι από όλες τις άλλες αιτίες μαζί. Οι γιατροί το γνωρίζουν αυτό, γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να καθαρίζουν τα αιμοφόρα αγγεία, αλλά για κάποιο λόγο δεν συνηθίζεται στη ελληνική ιατρική. Πολλοί γιατροί συνταγογραφούν χάπια για την υπέρταση και για να μειώσουν τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης. Ωστόσο, δεν θεραπεύουν, προσφέρουν απλά προσωρινή ανακούφιση. Όμως είναι σημαντικό να καθαρίζετε τα αιμοφόρα αγγεία. Παρεμπιπτόντως, στις ανεπτυγμένες δυτικές χώρες, όλοι οι άνθρωποι μετά τα 35-40 χρόνια το κάνουν αυτό εδώ και 50 χρόνια. Δηλαδή, όλοι πια εκεί ξέρουν τα πάντα για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων. Γιατί δεν συμβαίνει και εδώ το ίδιο παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα.

Υπάρχουν κάποια συμπτώματα ότι τα αιμοφόρα αγγεία είαι μολυσμένα;

Ναι, βέβαια τα κυριότερα συμπτώματα είναι τα εξής:


Ημικρανίες

Σταδιακή απώλεια μνήμης

Χρόνια κούραση

Αϋπνία

Προβλήματα στην σεξουαλικά ζωή

Μείωση όρασης και ακοής

Υψηλή αρτηριακή πίεση

Δύσπνοια και στηθάγχη

Χλωμό ή αποχρωματισμένο δέρμα στα ποδιά

Πόνος στους μυς και στις αρθρώσεις

Ωστόσο, ακόμη και αν δεν έχετε αυτά τα συμπτώματα, πρέπει να καθαρίζετε τα αγγεία τουλάχιστον μία φορά κάθε 5 χρόνια μετά τα 30 σας. Τότε πραγματικά θα σφίζετε από υγεία.

Στην πραγματικότητα, τα αιμοφόρα αγγεία μολύννονται πολύ γρήγορα, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους. Αυτό συμβαίνει όχι επειδή τρώτε μπιφτέκια ή τηγανιτές πατάτες όλη την ημέρα. Αρκεί ένα λουκάνικο ή ένα τηγανητό αυγό για να αποθηκευτεί κάποια ποσότητα χοληστερόλης στα αγγεία. Με τον καιρό, η ρύπανση συσσωρεύεται.

Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας με το μυστικό του καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων;

Μέχρι πρόσφατα, για τη διαδικασία καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων χρειαζόμουν αρκετούς μήνες. Εγώ ο ίδιος μάζευα τα βότανα, τα έψαχνα στην αγορά ή στο Διαδίκτυο και έπειτα παρασκεύαζα εγχύματα. Τώρα δεν το κάνω, γιατί πρόσφατα οι συνάδελφοί μου από το Διαγνωστικό Κέντρο Καρδιολογικό Αθηνών δημιούργησαν ένα πολύ καλό και φθηνό φάρμακο σχεδιασμένο για να καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία. Ονομάζεται DETONIC. Γενικά, προορίζεται για την ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης και τη θεραπεία της υπέρτασης, αλλά αυτή η εξομάλυνση συμβαίνει λόγω του καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων. Ως εκ τούτου, για τους σκοπούς μας, ταιριάζει απόλυτα.



Το DETONIC είναι ένα πολύ καλό φάρμακο που σας δίνει την δυνατότητα να καθαρίζετε ακόμη και τα πιο μολυσμένα αγγεία σε μόλις 1-2 εβδομάδες τακτικής χρήσης.


Θέλω επίσης να τονίσω ότι το φάρμακο αυτό δεν περιέχει χημικά, αλλά μόνο εξαιρετικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα από φυτά που είναι χρήσιμα για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων, επομένως όχι μόνο δεν είναι επιβλαβή για το σώμα, αλλά και πολύ χρήσιμα.

Συχνά παλιοί μου ασθενείς έρχονται σε επαφή μαζί μου για να με ρωτήσουν για τον καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων. Τον τελευταίο καιρό συνιστώ μόνο αυτό το φάρμακο. Έχει απδειχθει ευεργετικό.

Υπάρχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία στον επίσημη ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Ερευνών Καρδιολογίας για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα κλινικών μελετών. Συνολικά, περίπου 2000 ασθενείς συμμετείχαν στη μελέτη. Όλοι τους περάσαν θεραπεία με το DETONIC.

Αποτελέσματα κλινικών μελετών:
‍‍

Κανονικοποίηση της πίεσης εντός 1-2 ημερών από τη λήψη του φαρμάκου - 99% των ασθενών

Κανονικοποιήση του καρδιακού παλμού– 97% των ασθενών

Πλήρης καθαρισμός αιμοφόρων αγγείων από χοληστερόλη μετά την θεραπεία - 99% των ασθενών

Βελτίωση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας χρόνιων παθήσεων - 99% των ασθενών

Βελτίωση της γενικής κατάστασης της υγείας - 100% των ασθενών

Δεν παρατηρήθηκαν παρενέργειες από τη λήψη του φαρμάκου - στο 100% των ασθενών


Πόσο κοστίζει το DETONIC και από πού μπορώ να το προμηθευτώ;

Ίσως γνωρίζετε ότι και εγώ ο ίδιος είμαι συνταξιούχος και ότι και για μένα πολλά φάρμακα είναι ακριβά τώρα. Επομένως, ποτέ δεν θα πρότεινα ένα ακριβό φάρμακο. Η τιμή του DETONIC είναι πολύ προσιτή, ειδικά τώρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να προμηθευτείτε το DETONIC σε οποιαδήποτε σημείο της χώρας

Για να αποκτήσετε το DETONIC χρειάζεται:


Να συμπληρώσετε την αίτηση στο σάιτ:

Υστερα θα σας καλέσει συνάδελφος για να σας ζητήσει τα στοιχεία της παράδοσης

Μετά απο 4-7 μέρες (είναι απαραίτητες για την παράδοση) θα πρέπει να πάτε στο ταχυδρομείο για να παραλάβετε το DETONIC.


Για να διατηρήσετε καθαρά τα αιμοφόρα αγγεία σας, σας συνιστούμε να κάνετε μια θεραπεία καθαρισμού μία φορά κάθε 1-2 χρόνια. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ηλικιωμένους. Έτσι μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την υγεία σας και να καθυστερήσετε την εμφάνιση του γήρατος. άλλωστε, τα καθαρά αγγεία είναι το κλειδί για την υγεία σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Ιωάννη για την τόσο διαφωτιστική συνέντευξη

Σε προσωπική κουβέντα που είχαμε ο κύριος Βικελίδης μας παραδέχθηκε ότι ακόμα φυτεύει τα πάντα στο κήπο του και βοηθά τα παιδιά του που είναι και αυτοί πια συνταξιούχοι. Η σύζυγός του Ευτυχία είναι και αυτή προχωρημένης ηλικίας, είναι 99 ετών. Και οι δύο καθαρίζουν τα αγγεία τους κάθε χρόνο. Αν δεν το είχαν κάνει, τότε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ακαδημαϊκου, θα είχαν πεθάνει εδώ και καιρό, όπως και όλοι οι συνομήλικοί τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: