Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

“Επεισόδιο” on air με Άδωνι και Τρέμη – “Εδώ μέσα ακούγονται εξωφρενικά πράγματα”


“Επεισόδιο” στον αέρα για την Όλγα Τρέμη και τον Άδωνι Γεωργιάδη με τον υπουργό να μιλά με το γνωστό του ύφος – τις φωνές – και να βγάζει σχεδόν εκτός ορίων την δημοσιογράφο που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.


Η ήπια κριτική για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που άκουσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον Αντώνη Δελλατόλα, τον ερέθισε με τον υπουργό να βάζει με το γνωστό του στυλ… τις φωνές.


Η ΌΛγα Τρέμη προσπαθώντας να ηρεμήσει την κατάσταση είπε “γιατί αυτή η ένταση”. Ωστόσο ο Άδωνις “τα πήρε” ακόμα πιο πολύ.


Κι όταν η παρουσιάστρια σχολιάζοντας αυτά που έλεγε για το μέρισμα, του είπε “δεν ωφελήθηκε η μεσαία τάξη”, αντέδρασε ξανά.

Ιδού και ο διάλογος τους:

Αδ.- Ποιος τα λέει αυτά;

Τρ.- Εγω. Είναι η άποψη μου;

Αδ.- Τότε έχετε λάθος άποψη.

Τρ.- Αυτό θα μπορούσα να πω και εγώ για ‘σας.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εκρηκτική. Ο Γεωργιάδης επετέθη ξανά στην Τρέμη, λέγοντας “εδώ μέσα ακούγονται εξωφρενικά πράγματα”, για να πάρει την απάντηση, “μην κάνετε, σας παρακαλώ, χαρακτηρισμούς για τις απόψεις των άλλων”.

Τελικά, όλοι οι συνομιλητές του, μηδέ της παρουσιάστριας εξαιρουμένης, μπροστά στις αγριοφωνάρες του έκαναν πίσω. Κι ο Γεωργιάδης, κατά τα γνωστά, έκανε την εκπομπή μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: