Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Super League: Θύμα ξυλοδαρμού Έλληνας διαιτητής

Super League: Θύμα ξυλοδαρμού Έλληνας διαιτητής

Θύμα επίθεσης έξω από το σπίτι του έπεσε το πρωί της Τετάρτης (19/12) ο Έλληνας διαιτητής της Super League, Θανάσης Τζήλος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πηγές από την Αστυνομία, λίγο μετά τις 9:00 ο Λαρισαίος ρέφερι εξήλθε από το σπίτι του, επί της οδού Θυμάτων Κατοχής, όταν δέχθηκε επίθεση από αγνώστους.

Γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο και μετέφερε, σε καλή κατάσταση, τον Θανάση Τζήλο στο νοσοκομείο. Παράλληλα, το τμήμα Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Λάρισας έχει αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

«Προκαλούν τριγμούς στα θεμέλια της διαιτησίας»
Για την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης, πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, προχώρησε σε δήλωση με την οποία «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ. Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: