Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Φρίκη: Η μητριά της κόλασης – Φυλάκισε σε ντουλάπι τον 5χρονο θετό γιο της

Φρίκη: Η μητριά της κόλασης – Φυλάκισε σε ντουλάπι τον 5χρονο θετό γιο της (photos)

Οι εικόνες και οι λεπτομέρειες σοκάρουν 

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που έκανε η 37χρονη μητριά στο ανήλικο αγόρι.

Η Tammi Bleimeyr είχε δημιουργήσει ένα χώρο που τον είχε ονομάσει «το δωμάτιο του Harry Potter». Στην πραγματικότητα όμως αυτό ήταν ένα ντουλάπι που κάτω από τις σκάλες του σπιτιού όπου εκεί έκλεινε τον 5χρονο Jordan Bleimeyer.

Το ανήλικο αγόρι κοιμόταν και «ζούσε» εκεί για μήνες. Οι συνθήκες ήταν άθλιες, καθώς το ντουλάπι είχε παντού εκτεθειμένα καρφιά και καλώδια. Ο Jordan σώθηκε από τον 16χρονο θετό αδερφό του, ο οποίος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την κόλασε που ζούσε ο 5χρονος.

Οι Αρχές του Houston βρήκαν το παιδί και ζύγιζε μόλις 13 κιλά. Οι γιατροί που το εξέτασαν τον παρομοίασαν με επιζώντα του Ολοκαυτώματος.

Το αγόρι φορούσε μόνο μια πάνα και σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που δόθηκαν από την αστυνομία, του έδινα μόνο μια φέτα ψωμί και αν αργούσε να τη φάει, απλά του την έπαιρναν.

Όταν ο 16χρονος κατήγγειλε το τι περνούσε ο αδερφός του, η 37χρονη πήρε το παιδί και έφυγε ώστε οι Αρχές να μην μπορέσουν να βρουν κάτι, αλλά ευτυχώς τη βρήκαν σε κοντινό ξενοδοχείο όπου και τη συνέλαβαν.

Ωστόσο η 37χρονη μητριά από την κόλαση, είχε ήδη καταφέρει να φύγει από το σπίτι, παίρνοντας μαζί της και τον 5χρονο ώστε η αστυνομία να μην μπορεί να δει τι συμβαίνει.

Όπως κατέθεσαν δύο από τα βιολογικά παιδιά της 37χρονης στο δικαστήριο, η γυναίκα έδερνε συχνά τον μικρό και δεν τον άφηνε ποτέ να κάθεται στο οικογενειακό τραπέζι, μαζί με τα αδέλφια του. Μία φορά του είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο, ενώ μια άλλη είχε χρησιμοποιήσει πάνω του ένα τέιζερ.

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε 28 χρόνια φυλάκισης, ενώ ο 24χρονος πατέρας του αγοριού σε 15, αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας, όπως και ότι ο ίδιος ενεργούσε κυρίως υπό την καθοδήγηση της συζύγου του.
dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: